27 syys 2018

Kuudes Aisti Auttajat: Marja Sääski

Kirjoittanut 

Kuudes Aisti Auttajat -juttusarjassa esittelemme puhelinpalvelumme väkeä. Marja Sääski on eläinkommunikoija, joka voi myös lähettää energiahoitoa lemmikillesi. Marja voi auttaa esimerkiksi silloin, jos lemmikkisi käytös askarruttaa, se voi huonosti tai on karkuteillä. Marjalta voi pyytää myös apua, jos haluat saada yhteyden edesmenneeseen lemmikkiisi.

Kuka olet?

47-vuotias hämeenkoskelainen eläinystävä, jonka kotoa tällä hetkellä löytyy kiinanharjakoira, iguaaneja ja aavikkoiguaaneja.

Miten sinusta tuli Auttaja?

Kaikki alkoi koirieni, ystävieni, isäni ja työkavereideni hieromisista. Löysin sormillani ne kipeimmät kohdat. Hieronnan aikana tietämättäni käsistäni lähti myös energiaa, joka tehosti hieromista. Koirani tulivat luoksen tuoden eteeni milloin niskansa tai selkänsä, hierottavaksi. Koirani olivat kuin ajatus... helppoja. Ensimmäinen eläinkommunikointikurssi avasi silmäni ja tajuntani. Lähetän ihmisten lisäksi eläimille energiahoitoja, kukkatippoja ja kommunikointeja.

Miksi sinusta tuli Auttaja? 

Yhteyden ottaminen (eläinkommunikointi) tuo aina helpotusta omistajan ja eläimen väliseen suhteeseen. Niin edesmennyt kuin vielä kotona tassutteleva eläin kertoo rakkaudellisia terveisiä. On ollut karkulaisia, sänkyyn pissaajia, villejä kakaroita ja leppoisia vanhuksia, joilta haluamme kuulla heidän ajatuksiaan. Kukkatipoilla autetaan esim shokkitiloissa leikkauksen tai kolarin jälkeen, ja ne auttavat muun muassa ukkospelkoihin, haukkumiseen ja aggressioon. On sydäntä lämmittävää antaa apua ja kuulla miten apua on tullut.

Tutustu Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalveluun

Viimeksi muutettu 25 syys 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU