22 loka 2018

Kuudes Aisti Auttajat: Leena Koivukunnas

Kirjoittanut 
Kuudes Aisti Auttajat -juttusarjassa esittelemme puhelinpalvelumme väkeä. Leena Koivukunnas on taustaltaan sairaanhoitaja ja diakonissa, jonka silmät Jumala avasi näkemään henkimaailmaa. Hän kulkee rinnallasi ja vastaa kysymyksiisi tarot-tulkinnan ja heiluritulkinnan kautta.

Kuka olet?

Olen Leena Koivukunnas, 65-vuotias tytönhupakko, kahden aikuisen lapsen äippä. Heinolassa asun ja Tamperetta tiirailen... Taustaltani olen sairaanhoitaja ja diakonissa. Olen kouluttautunut myös klassiseksi hierojaksi, vyöhyketerapeutiksi, enkelienergiahoitajaksi, tarot- sekä heiluritulkitsijaksi.

Miten sinusta tuli Auttaja?

Ihmisen kokonaisvaltaisuus on tullut tietoisuuteeni jo varhain nuoruudessa: elämä, sielu, henki, kaiken tarkoitus... Kyselijänä ja etsijänä sain kokea, miten Jumala avasi silmäni näkemään henkimaailmaa, enkeleitä ja muita auttajia. Emme todellakaan ole yksin tässä maailmassa.

Miksi sinusta tuli Auttaja?

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja heidän rinnallaan kulkemisesta eri elämänpoluilla. Kohtaan ihmiset valmiuksillani, jotka olen saanut lahjaksi.Näen lähelläsi olevat auttajat, enkelit ja henkiolennot, valoportaalit ja energiat. Kysymyksiäsi lähestyn myös tarot-tulkinnan ja heiluritulkinnan kautta. Sydämeni on  auki juuri Sinulle.
 
Viimeksi muutettu 16 loka 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU