04 huhti 2018

Huhtikuun 2018 energiaraportti

 
Huhtikuun 2018 energiaraportti https://pixabay.com/fi/kukat-kev%C3%A4%C3%A4n-kukat-kasvit-katso-2234957/

Kerrankin meillä on normaali kuukausi, mitä energialiikkeeseen tulee. Tammikuusta saakka olemme olleet energeettisesti epätasapainossa ja nähneet vuoristorataa henkilökohtaisissa ja globaaleissa tapahtumissa. Huhtikuun teemoja ovat hemmottelu ja henkiinherääminen, joten meillä on tilaisuuksia omaan aikaan sekä toiveidemme ja unelmiemme tuomiseen ulos siitä pimeästä kaapista, johon olemme laittaneet ne.

Tässä kuussa juhlimme kevättä ja uusia kasvusyklejä, se on uusi kutsu säteillä kirkkaasti ja meillä on paljon energiatukea ryhtyäksemme harmoniseen ja inspiroituneeseen toimintaan, joka alkaa meistä. Kaiken mitä teemme huhtikuussa, täytyy keskittyä omista tarpeistamme huolehtimiseen ensin, olemiseen uskollinen itsellemme sekä itsemme tukemiseen, ja näin käytämme parhaiten huhtikuun laajentavaa energiaa.

Huhtikuu alkaa kahdella suurella tapahtumalla – täysikuu 31.3. Oinaassa ja pääsiäinen, joka on 1.4. (aprillipäivä). Niinpä tämä kuukausi alkaa kirkkaalla täysikuulla, joka valaisee pimeän yötaivaan ja Jeesuksen henkiinheräämisjuhlan. Sana "henkiinherääminen" merkitsee "elämän tuomista takaisin". Mikä elämässäsi voidaan herättää henkiin nyt, alkaen siitä, miten paljon energiaa laitat oman elämäsi ja sen todellisuuden luomiseen, jossa elät? Jos laitat aina toisten tarpeet etusijalle ja unelmasi ovat jääneet taakse, voit herättää ne henkiin tässä kuussa.

Yksi huhtikuun suuri aspekti on Venuksen siirtyminen Härkään, ensimmäiseen sen hallitsemaan merkkiin. Tämä tuo etualalle hemmottelu-teeman – miten huolehdimme itsestämme ja annamme tarpeillemme niiden vaatiman huomion. Jos olet väsynyt, loppuunkulunut ja ränsistynyt, huhtikuun energia kannustaa sinua lepäämään, rentoutumaan ja antamaan itsellesi saman tason huolenpitoa ja huomiota, mitä annat toisille.

Mikä on hemmottelun ja ajan ja energian haaskaamisen ero? Haaskaammeko niitä silloin, kun otamme torkut, koska olemme väsynyt, emmekä siivoa, tiskaa tai juokse jonkun asioilla? Voimme antaa periksi tarpeellemme ottaa torkut, koska olemme väsynyt, ja sitten arvioida, haluammeko tehdä muita asioita. Meidän täytyy määritellä tuo ero nyt itsellemme, koska tässä on kyse oman arvon ja energiatasapainon luomisesta ja energiaresurssiemme käyttämisestä viisaasti varmistaen, että olemme osa sitä ryhmää, joka saa energeettistä huomiotamme.

Venus Härässä merkitsee myös arvoa – mitä arvostat ja mikä on arvokasta sinulle? Miten asetat arvoprioriteettisi? Teetkö niihin myönnytyksiä, että olisit toisten pitämä tai arvostama?

Ja Merkuriuksen perääntyessä 16.4. saakka, hemmottelu ja menneisyyden asioiden henkiinherättäminen on myös esillä huomattavasti. Oletko koskaan rynnännyt ulos ovesta täyden tehtävälistan kanssa huomataksesi vain, että jätit lompakkosi kotiin tai että autossa on rengas tyhjänä, ja se muuttaa kaikki suunnitelmasi? Joskus universumi muistuttaa meille, että meidän täytyy hidastaa, pitää huolta itsestämme ja täyttää omaa energiatankkiamme säännöllisesti. Merkuriuksen perääntyminen on hyvää aikaa päästää irti, tarkastella uudelleen, virkistyä, harkita uudelleen, uudistua, ratkaista ja levätä.

Monet ylösnousemussyklit loppuvat huhtikuussa ja toukokuussa, jotta uudet voivat alkaa. Vaikka uskomme, että ylösnousemus tapahtuu suoraa janaa pitkin, yhtenä matkana a:sta b:hen, se ei tapahdu sillä tavalla (minkä vuoksi meistä voi tuntua, ettemme etene yhtään). Sen sijaan kuljemme ylösnousemuksen läpi energiasykleinä, ja kun olemme saaneet valmiiksi yhden, seuraava alkaa. Siksi korostan niitä, kerron niistä kuukausittaisissa energiaraporteissa ja lähetän teille sähköpostia, kun niitä tapahtuu, ja postaan niistä sosiaaliseen mediaan, koska nämä syklit seuraavat toisiaan – kun yksi loppuu, siirrymme seuraavaan.

Tarkastellaanpa ajankohtaista sykliä hetken. Uranus siirtyi Oinaaseen maaliskuussa 2011 merkittävän heräämisvaiheen aikana, joka oli kriittinen tälle ylösnousemussyklille. Uranus on suuri häirikkö, ja voimme kiittää sitä ja sen läheistä matkaa Erisin kanssa 3D-toimintamallien hajoamisesta – ahneus, kontrollointi, valta ja hallinta. Kun se lopettaa transiittinsa Oinaassa, joka on pioneerimerkki ja eläinradan ensimmäinen, se on herättänyt käsityksen yksilön paikasta yhteisössä (Uranus symboloi kollektiivia).

Edellinen Uranus-Oinaassa-jakso alkoi 1934 – Natsi-Saksan ja fasismin nousu maailmassa sekä tuhoisa maailmansota. Mitä näemme tänä päivänä? Ihmisten heräämisen näihin agendoihin ja vastarinnan henkilökohtaisen ja kansallisen itsenäisyyden tuhoamiselle. Ja Uranuksen seitsemän vuotta Oinaassa ovat tuoneet meidät yhteen yhteisönä teknologian avulla (ja Uranus hallitsee sekä yhteisöä että teknologiaa) tavoilla, jotka olivat käsittämättömiä 1934.

Yksi tämän kuukauden voimakkaampi energia-aspekti on Marsin ja Saturnuksen yhtymä, joka on aktiivinen huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Tämä rakentaa energiaa eeppiseen tammikuuhun 2020, jolloin Saturnus ja Pluto ovat yhtymässä Kauriissa – edellinen tapahtui 1517. Tämä on energiavoimapesä, joten tiedä, että se on käytettävissäsi ja käytä sitä hyvin.

"Power to the people" (= valta kansalle) on enemmän kuin Beatlesin laulu – se on uusi toimintamalli meille kaikille. Olemme kukin jumalainen valonkipinä, mutta olemme myös sen valoyhteisön jäsen, johon sisältyy koko ihmiskunta. Sen minkä teemme omassa elämässämme, lisäämme transformaatiobankettiin, joka on koko ihmiskunnan ulottuvilla. Yhteisöhenki on voimistunut viimeisten kahdeksan vuoden aikana ja tietoisuutemme keskinäisestä yhteydestä on saanut meidät oivaltamaan, että mikä tahansa maailman pahuus voidaan voittaa kollektiivisella halulla korkeampaan taajuuteen, joka sisältää rauhan, ilon, rakkauden ja hyvinvoinnin kaikille.

Näinä viime viikkoina kun Uranus on Oinaassa, voimme keskittyä tuon yhteisöhengen laajentamiseen ja vahvistamiseen, koska Härässä Uranus näyttää meille ihmisperheenä olemisen arvon ja sen, miten voimme käyttää yhteisen aikomuksen voimaa maailman transformoimiseen.

Kuukauden keskiosa on myös hyvin täysi uuden kuun myötä 15.4., mikä tekee paljon energian henkiinherättämistä, koska se aktivoi Oinaassa Uranuksen ja Erisin eropirskeisiin. Erisistä, kaaoksen ja selkkauksen jumalattaresta, ei ole kirjoitettu paljon, mutta se ja Uranus ovat olleet melkoinen pari viimeiset kolme vuotta, kun ne ovat aiheuttaneet paljon kaaosta. Ne esittävät suurta roolia 3D-toimintamallien hajottamisessa. Eris siirtyi Oinaaseen maaliskuussa 1925 ja se lähtee siitä toukokuussa 2045, joten se vaikuttaa vielä jonkin aikaa.

Tämä uusikuu on Uranuksen loppukohokohta Oinaassa, jota ei tapahdu 84 vuoteen. Seuraavien kolmen viikon aikana saamme päätöksen, kun Uranus siirtyy pois kesäkuun 2017 perääntymisvarjostaan ja päättää läsnäolonsa Oinaassa, joka alkoi maaliskuussa 2011. Sitten se osuu Oinaan viime asteisiin ja menee Härkään 15.5.

Ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen meillä on huhtikuussa normaali Kuu-kuukausi, jossa on vain yksi uusi- ja täysikuu. Tammikuusta saakka meillä on ollut Kuun epätavallista toimintaa ja kuukaudessa on ollut joko kaksi tai ei yhtään täysikuuta, ja tämä on saanut meidät oivaltamaan tunne-energiamme voiman. Käytämme tunteita suodattamaan energiaa. Siis jos olet huomannut, miten tunteet vaikuttavat energiakenttääsi, erityisesti tiheät tunteet – kuten viha, suru, murhe, katkeruus, katumus, syyllisyys ja häpeä – tämä jakso on tehnyt työnsä.

Tähän aiheeseen liittyy muutakin. Katso video saadaksesi lisänäkemystä huhtikuun energiasta. Ja paras tapa käyttää tämän kuukauden energiaa on hemmotella itseäsi, hidastaa ja kiinnittää huomiota kehoosi – se on henkienergian astia. Vastaanotat ja jaat energiaa kehon kautta ja se on tärkeä osa ylösnousemusmatkaasi. Anna sille huolenpitoa ja huomiota, jota se tarvitsee nyt. Olemme käyneet läpi paljon, eikä matka ole vielä ohi.

Huhtikuu alkaa henkiinheräämisellä – mitä voit herättää henkiin elämässäsi nyt? Tarkastele unelmiasi, toiveitasi ja halujasi. Onko mikään niistä enää pätevä? Onko aika siivota energeettisesti talo ja poistaa tiheys, joka tukkii unelmiesi laskuputket? Huhtikuussa on paljon energiaa tankkisi täyttämiseen ja unelmiesi toteuttamiseen. Upeaa kuukautta.

Viimeksi muutettu 04 huhti 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU