11 huhti 2018

Herätä sisäinen äänesi: polkusi kompanssit

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: polkusi kompanssit https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 44.

Osa 44. polkusi kompanssit

Meillä on käytössämme työkalupakki - henkisiä työkaluja varten - josta voimme valita aina tilanteen ja tarkoituksen mukaan sopivimmat. Työkalut toimivat kompanssin tavoin, ne antavat suuntaviivoja. Niiden avulla voit myös oppia tunnistamaan energioita, esimerkiksi tilanteissa joissa kanavoidaan eli tutkitaan omaa tai toisen energiaa. Niiden hyvä puoli on se, että ego eikä mieli saa liikaa valtaa (väittämällä asioita järjettömiksi), huono puoli on se, että niistä saattaa tulla riippuvaiseksi. 

Käyttäessäsi jotakin työkalua, kuten esimerkiksi tarot-kortteja, riimukiviä, heiluria jne. näiden ikiaikaisten symbolien kuvat, muodot ja liike vaikuttavat sinuun ja yhdistävät sinut kollektiiviseen tajuntaan. Ne puhuvat sinulle omaa ajatonta kieltään.

Mikä on minulle sopiva työkalu?

Sopivin työkalu on se, joka vetää sinua eniten puoleesi. "Hittituote" ei välttämättä ole sinun juttusi, älä tipahda tähän ansaan, vaikka kaikki muut sen tekevät. Kuuntele sydäntäsi, tutustu eri työkaluihin ja valitse omasi. Työvälineet ovat vain sinun jatke, niitä eivät ole pakollisia, joillekin ne sopivat, toisille ei.

Työkalut ovat siis vain työkaluja, joiden avulla ohitat järkiperäisen minäsi. Voit kuvitella, että niiden avulla avaat suoran linjan oppaisiisi ja sisimpään, jolloin ne tuovat sinulle viisautta ja ohjausta.

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi

Viimeksi muutettu 10 huhti 2018
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU