14 helmi 2018

Herätä sisäinen äänesi: matkakumppanit II

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: matkakumppanit II https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 37.

Osa 37. Matkakumppanit elämänpolullamme

Sonia Choqutten mukaan enkeleiden lisäksi elämässämme auttavat seuraavanlaiset seuralaiset:

Henkiset opettajat (henkimaailmasta) joiden tehtävä on auttaa sinua muistamaan kuka olet. He vaikutavat tietoiseen kehitykseemme ja ymmärrystasoomme. Henkinen opettaja saattaa vaikuttaa haluusi antaa anteeksi toisille, hyväksyä itsesi ja muut ja tunnistaa elämän syvemmät arvot. Henkiset oppaat kohottavat tietoisuustasoamme ylöspäin.

Mestareiden tehtävänä on samanlainen kuin henkisien opettajien, mutta heidän tuomansa tietoisuus on voimakkaampaa. Mestareiden ohjaus tuo rakkautta ja valoa pimeyteen ja sielumme haavoittuneisiin osiin. Mestarioppaan energia on rauhoittavaa ja auttaa pysymään tyynenä.

Lähetit auttavat sinua löytämään tavaroita, näkemään asioita ja luomaan yhteys sellaisiin asioihin ja ihmisiin, joita tarvitset.

Auttajat toimivat nimensä veroisesti ja auttavat "erityisongelmissa". Auttajilla on jokaisella oma "erityisalansa", esim. parantaminen, ideoiden keksiminen jne.

Ilon oppaat saavat sinut nauramaan, leikkimään ja ilmaisemaan itseäsi vapaammin. Ilon oppaat ilmestyvät sinne, missä on synkkää ja saavat toisinaan sinut purskahtamaan nauruun oikein vakavalla ja synkällä hetkelle. Ilon oppaat hajoittavat synkeät energiat ja keventävät tunnelmaa.

Choquette kertoo että enkelit ovat yhteydessä toisen ja kolmannen chakran kautta, ilon oppaat ja auttajat kommuikoivat kolmannen ja neljännen chakran kautta, opettajaoppaiden charkat ovat neljännestä kuudenteen asti ja mestarioppaat käyttävät seitsemättä chakraasi apuna tiedon välitykseen.

Harjoittele avoimuutta oppaittesi ohjaukselle. Paras keino on pyytää suoraan: "Enkelit, auttakaa minua suojautumaan tänään kielteisyydeltä". Muista, että he eivät voi sinua auttaa, jos et salli sitä, sillä henkimaailma kunnioittaa aina tahtoasi

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi

Viimeksi muutettu 07 helmi 2018
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU