16 touko 2018

Herätä sisäinen äänesi: muita henkisiä työvälineitä

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: muita henkisiä työvälineitä https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 47.

Osa 47. muita henkisiä työvälineitä

I Ching on ikivanha kiinalainen ennustusmenetelmä, joka pohjautuu erilaisten avautuvien mahdollisuuksien merkitykseen. I Chingissä on 64 kuusikantaa, joista jokainen edustaa tavallisia elämässä eteen tulevia tilanteita. I Chingille esitetään kysymys, jonka jälkeen heitetään tikkuja tai kolikoita ilmaan kuusi kertaa, joista jokainen heitto saa aikaan "uuden viivan" kuusikantaan. Tulkinta ennustukseen löytyy I Chingistä. I Chingiä käytetään Suomessa hyvin vähän ennustukseen, mutta verkkokaupoista löytyneet tarvittavat välineet. Jos I Ching kiinnostaa enemmän, lisätietoja on ainakin täältä:
https://noidankoto.blogspot.fi/2011/01/i-ching.html 
https://jukihong.mbnet.fi/filosofia/ff4/iching.htm

Riimut olivat pohjoisten kansojen oma muinainen ennustuskieli. Riimujen alkuperästä ei ole täyttä varmuutta ja teorioita syntyperästä on runsaasti. Riimuja on käytetty sekä ennustamiseen että kirjoitusmerkkeinä. Riimut symboloivat omalla tavallaan luontoa ja luonnonvoimia, jotka korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä, jossa jumalatkin olivat osa luontoa ja kuolema kulki aina vierellä.

Riimut eivät päätä asioita puolestasi, eikä niiltä pidä kysellä kyllä tai ei vastauksia, vaan pikemminkin riimuilta kysytään kysymysten takana olevia energioita. Riimuja pitäisi käyttää vasta sitten, kun on valmis ottamaan vastuun omasta elämästään. Riimuista lisää mm. Harri Paasio, Riimut - viikinkien oraakkeli.

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi

Viimeksi muutettu 16 touko 2018
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU