08 marras 2017

Herätä sisäinen äänesi: Chakrat ja tasapainotus

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: Chakrat ja tasapainotus https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 28.

Osa 28. Chakrat ja tasapainotus

Chakrat ovat kehossamme olevia energiakeskuksia, jotka lähettävät ja vastaanottavat energioita. Peruschakroja on 7, mutta kultaisen ajan alkaessa on avautunut myös useita uusia päächakroja. Pienempiä sivuchakroja kehossamme on tuhansia.

Chakrat säätelevät meissä olevaa tietoisuutta ja laajuutta, välittäen tietoa kolmella tavalla:
- henkilöltä toiselle
- alitajunnalta tietoiselle mielelle
- tietoiselta mieleltä korkeisiin energioihin

Kolme alinta chakraa hallitsevat hengissä säilymistä, tahtoa ja itsensä tiedostamista. Sydänchakra on rakkauden keskus, joka yhdistää kolme ylintä ja kolme alinta chakraa (fyysisen ja henkisen). Kolme ylintä chakraa ohjaa kommunikointia, intuitiota ja valaistumista. Chakrat värähtelevät tietyllä nopeudella, tiettyyn suuntaan ja tiettyä väriä.

Ensimmäinen chakra eli juurichakra

Juurichakran perusasioita voit lukea aiemmin julkaistusta artikkelista: Juurichakra on elämämme perusta.

On tärkeää, että juurichakra on tasapainossa, jos se yli- tai aliaktiivinen, kehosi voi huonosti. Yliaktiivisuus näkyy mm. ylensyöntinä tai riippuvuutena ja alitehoinen juurichakra näyttäytyy "vetäytymisenä" kehosta, et jaksa taistella, vaan luovutat (esim. masennus, krooninen väsymys).

Juurichakran voimalause:

Olen tasapainoisessa tilassa. Kehoni on turvassa ja rauhallinen. Näen kuinka juurichakrani toimii moitteettomasti. Olen maadoittunut.

Juurichakran visualisointi:

Kuvittele eteesi punaisena kieppuva, läikehtivä energiapallo, joka tuo kehoosi elinvoimaa, energiaa ja tarmoa. Anna pallon pyöriä juurichakrassasi ja käytä seuraavaa voimalausetta:

Minulla on käytössäni kaunis, fyysinen keho, jonka avulla voin ilmaista itseäni luovasti. Otan vastuun kehostani. Tiedän, että se on lahja luojaltani. Se on minun ajoneuvoni tässä elämässä. Olen turvassa sen sisällä. Juurichakrani on auki, tasapainossa sen kautta minuun virtaa uudistavaa energiaa.

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi

Viimeksi muutettu 30 loka 2017
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU