11 loka 2017

Herätä sisäinen äänesi: Mielikuvitus

Kirjoittanut 
Herätä sisäinen äänesi: Mielikuvitus https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-nainen-puu-vesi-ajattelu-1245678/

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osat 21-23.

Osa 23 Mielikuvitus

Lapsena mielikuvituksemme oli vilkas, saatoimme jutella "mielikuvitusystäviemme" kanssa, näimme outoja juttuja ja koimme erilaisia tietoisuudentiloja. Uskon itse, että nämä kaikki olivat vain ajan ja paikan tuolla puolen, siis oikeasti olemassa. Vanhemmiten lopetimme uskomisen näihin ja samalla taajuudet muuttuivat niin, että nämä ystävämme pysyivät meille näkymättömissä.

Hyvä keino oman sisäisen äänen herättämiseen sekä tietoisuuden avaamiseen on mielikuvitus. Sitä käyttämällä voit siirtyä täysin uudenlaiseen maailmaan, josta löydät uudenlaisia mahdollisuuksia, ratkaisuja ja vastauksia. Mielikuvitus avaa oven minne vain. On ihan ok ajatella, että mielikuvitus on mielikuvitusta. Mutta se ei ole VAIN mielikuvitusta, vaan se on myös tapa luoda. Jollet pysty kuvittelemaan jotakin, miten se voisi ilmaantua elämääsi. Jos haluat oman elämäsi selvänäkijäksi, miten tulla sellaiseksi.

Kukahan sieltä soittaa?

Yksinkertainen ja helppo harjoitus mielikuvitukselle on lähteä seuraavaan leikkiin: Esitä itsellesi kysymyksiä kulloisenkiin tilanteeseen sopivaksi, kuten kuka soittaa, mitä postissa tulee, kuka tulee sisälle, mitä kautta kannattaisi ajaa kotiin jne. Ja anna itsellesi lupa kuvitella vastaus. Jos osuit oikeaa, kiitä itseäsi. Jos sillä kertaa ei onnistanut, totea vain jaa....äläkä mittaa sillä omaa arvoasi tai ajattele olevasi epäonnistunut. Leikkimällä tätä leikkiä virkistät myös tietoisuuttasi ja keskityt nyt hetkeen paremmin.

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi


Osa 22 Maadoittuminen

Kun olet harjoitellut havaitsemaan toisten energioita, huomaat niiden vaikuttavan omaan mielentilaasi. Koska haluat varmasti pysyä omassa voimassasi, on hyvä opetella maadoittumaan. Maadoittuminen auttaa meitä irtaantumaan ylimääräisestä energiasta ja pystymme silloin olemaan selkeitä, tasapainoisia ja rentoutuneita.

Maadoittuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että kanavoimme Äiti Maan energiaa sisäämme. Tämä voidaan tehdä niinkin yksinkertaisella menetelmällä kuin koskettamalla käsillä maata, myös puutarhatyöt, metsässä oleilu, viljely, sienestys, marjastus jne. ovat todella hyviä konkreettisia tapoja maadoittaa itsesi. Myös erilaiset taidelajit, kuten saven muotoilu, veistotyöt ja maalaus maadoittavat, samoin käsityöt, liikunta, leipominen ja siivoaminen. Aina ei ole mahdollista maadoittua konkreettisesti, silloin voi käyttää mielikuvatyöskentelyä, jossa kuvittelet ylimääräisen energian valuvan jalkojasi pitkin Äiti maan syliin.

Milloin sitten on aika maadoittua? Nyrkkisääntönä ihan milloin vain, mutta erityisesti silloin kun olet levoton, hermostunut, ärtynyt tai tunteellisesti ylilatautunut.

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi


Osa 21 Tunnista energioita

Seuraava askel kohti sisäisen äänen herättelemistä on ensiksi herätä itse! Tarkkaile siis itseäsi ja ympäristöäsi. Hidasta ja ihastele. Näe ja koe. Käytä aistejasi: haistele kukkaa, kuuntele hiljaisuutta, kosketa rakasta, näe - älä vain vilkaise ja maistele ruokaasi.

Kohdatessasi toisen ihmisen, ole läsnä. Älä mieti, mitä seuraavaksi hänelle sanot, vaan keskity kuuntelemaan.

Kaikilla meillä on tietty energiakenttä, värähtely. Kun olet kosketuksissa toisen ihmisen kanssa, keskity toisen ihmisen energioihin. Tunnistatko onko energiakenttä lämmin, viileä, hidas, väreilevä? Entä miltä hänen energiansa tuntuvat? Onko hän onnellinen, valehteleva, neutraali, tyyni, sairas jne. Muista että ihmisen sanat ja tunnetilat/energiat ovat monesti ristiriidassa keskenään.

Kohdatessasi toisen ihmisen, mieti myös, kuinka paljon toisen energiat vaikuttavat sinuun? Ja millaisia tunneskaaloja sinun sisälläsi liikkuu?

Voit myös "värittää" ihmiset, onko tapaamasi ihminen punainen, ja täynnä voimaa? Vai koetko hänen olevan viileä sininen, joka rauhoittaa? Entä mikä on oma värisi?

Toisten ihmisten energiat vaikuttavat sinuun, samalla tavalla kuin omat energiasi vaikuttavat läheisiisi. 

Lähde:
Sonia Choquette: Herätä sisäinen äänesi

 

Viimeksi muutettu 04 loka 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU