Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 989

01 helmi 2018

Henkilökohtainen kriisi toi enkelit Dianan elämään

 
Henkilökohtainen kriisi toi enkelit Dianan elämään kuvakaappaus: https://www.youtube.com/watch?v=aowtwy9AKAM

Diana Cooperin henkinen matka alkoi 42-vuotiaana keskellä henkilökohtaista kriisiä. Riippumatta siitä, että hänellä ei ollut minkäänlaista henkistä, uskonnollista tai psyykkisen tason taustaa, kutsui hän apuun universumia. Kultainen enkeli saapui ja vei Dianan matkalle, jolla hän näki tulevaisuutensa. Tämän tuloksena Diana kouluttautui hypnoterapeutiksi ja alkoi työskennellä ihmisten kanssa.  Hän tuli tietoiseksi enkeleistä asiakkaidensa ympärillä, mutta ei yrittänyt kommunikoida niiden kanssa. Silti tämän ajanjakson aikana hän kirjoitti ensimmäisen kirjansa.

Kymmenen vuotta ensimmäisen käyntinsä jälkeen enkelit ilmestyivät jälleen Dianalle pyytäen häntä kertomaan ihmisille enkeleistä, mihin hän melko vastentahtoisesti suostui. Niinpä enkelit antoivat Dianalle informaatiota hänen ensimmäiseen enkelikirjaansa, Uutta valoa enkeleiltä (New Light of Angels).

Tämän jälkeen enkelit olivat Dianan kanssa kaiken aikaa auttaen ja valaisten häntä. Diana piti kursseja ja alkoi järjestää myös workshopeja, ensin Englannissa ja sittemmin ympäri maailmaa. Monia vuosia myöhemmin hän istuskeli puutarhassaan kirjoittamassa, kun yksisarvinen saapui paikalle. Tuon vaikuttavan kohtaamisen ansiosta Diana loi yhdessä yksisarvisten kanssa kirjan Yksisarvisten ihme (The Wonder of Unicorns). Tämän jälkeen enkelit pyysivät häntä kirjoittamaan orbeista, uudesta Kultaisesta Ajasta sekä sarjan lasten kirjoja.

Diana on juuri julkaissut 28. kirjansa The Archangel Guide to Enlightenment and Mastery. Näihin sisältyy myös viisi lasten kirjaa.

Hän matkustaa jatkuvasti jakaakseen korkeampien valtakuntien informaatiota ja auttaakseen ihmisiä kehittämään lahjojaan heidän ottaessaan yhteyttä omiin enkeleihinsä, oppaisiinsa, mestareihinsa ja yksisarvisiinsa. Planeetallemme tulevat energiat ovat nyt kunnioitusta herättäviä ja Diana tuntee olevansa siunattu ollessaan niihin yhteydessä ja jakaessaan niitä.

Hän perustamansa Diana Cooper Foundation on voittoa tuottamaton organisaatio, joka tarjoaa sertifioitua henkistä opetusta ja kursseja kautta maailman. Nykyisin monet kauniit, korkean taajuuden sielut ovat levittämässä näitä opetuksia ja valaisemassa ihmisiä.

Rakastettu Diana Cooper jälleen Suomessa Minä Olen -messuilla!

Dianan luennolla tapaat lohikäärmeet. Hän jakaa kansanne tietoa Maan, Ilman, Tulen ja Veden lohikäärmeistä ja auttaa sinua pääsemään yhteyteen niiden kanssa. Tulet oppimaan, miten lohikäärmeet ja enkelit voivat tukea, suojella, inspiroida ja auttaa sinua. 

Elämme jännittäviä ylösnousemuksen mahdollisuuden aikoja. Mielenkiintoisessa workshopissaan ”Ylösnousemus Enkelten, Lohikäärmeiden ja Yksisarvisten kanssa” Diana tulee selittämään, miten lohikäärmeet, enkelit, yksisarviset, kosmiset portaalilt ja eläimet ovat vauhdittamassa matkaamme uuteen Kultaiseen Aikaan.
Tulet saamaan yhteyden joihinkin suuren värähtelyn lohikäärmeisiin, kuten Kultainen ja Hopeanvioletti Liekki Lohikäärme, Kultainen Kristuslohikäärme ja muut, jotka voivat puhdistaa menneen elämän energiat, jotka estävän henkistä kehitystäsi.


Tulet vierailemaan Arkkienkeli Sandalphonin ja Raphaelin retriiteissä korkeamman valaistumisen saavuttamiseksi.
Arkkienkeli Christielin avulla tulet laajentamaan kausaalichakraasi ja avaat tien yhdeksännen ulottuvuuden yksisarvisille kultaisine sarvineen. Ne vievät sinut hämmästyttävälle parannuksen ja valon täyttämälle matkalle.

Teksti: Kirsi Lambert

https://www.dianacooper.com/
https://minaolenmessut.fi/

Viimeksi muutettu 26 tammi 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU