07 joulu 2017

Helpot keinot seurata intuitiosi ääntä

Kirjoittanut 
Helpot keinot seurata intuitiosi ääntä https://pixabay.com/fi/kolmas-silmä-silmä-hengellinen-2886688/

Useimmat meistä uskovat, että vain kourallinen ihmisistä omaa psyykkisiä voimia, vaikka tosiasiassa kaikilla on esimerkiksi intuitio. Itsestä tosin voi tuntua, että jos on niin se on vähintään mykkä, koska et ole koskaan kuullut minkään sisäisen äänitorven sanomaa. Usko tai älä, siellä se kuitenkin on ja sillä on sinulle asiaa. Halusit sitten tehdä päätöksiä tehokkaammin tai etsiä elämällesi uutta suuntaa, pienellä harjoittelulla pystyt vahvistamaan intuitiotasi niin, että voit huoletta luottaa sen sanomaan.

Kuuntele kehoasi. Jos et ole täysin varma mihin suuntaan haluaisit edetä elämässäsi, kuuntele vartaloasi. Sinulle on ehkä tarjottu uutta työtä, mutta et ole aivan varma pitäisikö se ottaa vastaan. Istu alas ja sulje silmäsi. Hengitä syvään ja rauhoita itsesi. Kysy keholtasi pitäisikö sinun ottaa työ vastaan ja kuvittele itsesi uudessa työpaikassa. Intuitiosi saa aikaan tuntemuksia kehossasi, joten kiinnitä huomiota siihen miltä sinusta tuntuu. Jos intuitiosi on sitä mieltä, että uusi työ on hyvä asia, se tuntuu hyvältä myös kehossasi. Saatat tuntea innostusta sydämessäsi tai ihosi voi nousta kananlihalle. Jos taas päinvastoin, kehosi ilmoittaa sen huonona olona: tunnet itsesi kuluneeksi, väsyneeksi tai vatsassasi tuntuu ikävä möykky.

Näe merkit. Etsi merkkejä ympäristöstäsi. Jos puhut esimerkiksi puolisosi kanssa puhelimessa ja keskustelun luonne alkaa muuttua kireäksi, ota huomioon mihin katseesi kiinnittyy. Saatat esimerkiksi katsahtaa STOP-merkkiä tai liikennevaloissa vaihtuu vihreä valo. Näistä merkeistä voit huomata, että intuitiosi joko kannustaa sinua haastamaan kumppanisi tai antamaan asian olla. Ei ole olemassa sattumia, vaan intuitiosi kiinnittää katseesi tarkoituksella juuri oikealla hetkellä sinne mihin pitääkin. Luota siis intuitiosi antamiin merkkeihin, kun tarvitset neuvoja siihen miten toimia seuraavaksi.

Valitse onnenmerkki. Pidätkö esimerkiksi perhosista, tietystä kasvista, laulusta tai automerkistä? Valitse itsellesi merkki ja pyydä intuitiotasi näyttämään se sinulle, kun olet suuntaamassa oikealle polulle. Seuraavan kerran, kun näet tai kuulet kyseisen merkin, tiedät saaneesi "hyväksynnän" intuitioltasi. Nämä merkit ovat kuin universumin silmäniskuja, jotka ilmoittavat sinulle että aiot tehdä hyvän valinnan.

Kysy ja unohda. Jos tarvitset neuvoja sellaiseen asiaan, johon pelkkä yksinkertainen "kyllä" tai "ei" -vastaus ei riitä, kysy intuitioltasi! Istu alas, sulje silmäsi ja keskity ainakin minuutin ajan ainoastaan kysymykseen johon haluat saada vastauksen. Tämän jälkeen anna asian olla, unohda koko juttu. Luota siihen, että intuitiosi antaa sinulle vastauksen. Saatat saada vastauksen kysymykseesi, kun ajat autoa, syöt tai olet suihkussa. Vastaus vain ilmestyy päähäsi täysin tyhjästä ja silloin tiedät intuitiosi puhuneen sinulle.

Nuku yön yli. Olet saattanut kuulla ihmisten käyttävän lausahdusta: "nuku ensin yön yli ja päätä vasta sitten". Tässä on myös perää. Yöllä olet nimittäin normaalia voimakkaammassa yhteydessä intuitioosi. Kun olet ryhtymässä nukkumaan, ajattele jälleen kysymystä ainakin minuutin ajan. Saatat nähdä jotakin tiettyä unta, jonka muistat aamulla ja josta voit päätellä intuitiosi vastauksen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan aina muista uniaan mutta älä huoli siitä. Intuitiosi työstää joka tapauksessa asiaa unesi aikana ja herättyäsi tiedät automaattisesti mitä tehdä.

Sen sijaan, että pähkäilisit ongelmiesi kanssa, muista siis aina kysyä asiaa intuitioltasi (se tietää aina oikean vastauksen) ja voit kehittyä varsinaiseksi mestariksi! Muista kuitenkin osoittaa kiitollisuutta neuvonantajaasi kohtaan, sillä mitä enemmän arvostat ja kiität sen avusta, sitä helpommin saat tulevaisuudessakin apua intuitioltasi - universumi palkitsee aina kiitollisen sydämen.

Lähde:

https://consciouslifenews.com/5-easy-ways-to-follow-your-intuition/1181336/

Viimeksi muutettu 07 joulu 2017
Ja

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU