09 loka 2017

Ehdoton antaminen on avain runsauteen

Kirjoittanut 

Pystytkö antamaan pelkästä antamisen halusta vai odotatko saavasi jotakin vastineeksi? Liian moni ihminen uskoo, että mitä enemmän sinulla on, sitä vähemmän heillä voi olla. He uskovat että maailmassa on vain tietty määrä resursseja, ja meidän kaikkien on taisteltava saadaksemme osamme.

Se ei kuitenkaan pidä paikkansa. Mistään ei ole tiettyä määrää. Ei ole tiettyä määrää rahaa, terveyttä tai luovuutta. Jokaiselle, joka on halukas käyttämään, löytyy kyllä. Siksi antaminen on tärkeää. Omasta itsestään tai itseltään antaminen ilman odotuksia vastineesta on universumille valtava viesti, joka sanoo: ”uskon, että saan lisää, voin antaa ja silti pärjään ongelmitta!”.

Rajoitetun antamisen ongelma

Kun taas välttelemme antamista pelon takia, annamme universumille toisenlaisen viestin: ”jos annan omastani, pelkään ettei omiin tarpeisiini enää riitä”. Mikä pahempaa, on olemassa sanonta ”jos haluu saada, onko pakko antaa”. Jokainen joka uskoo tähän, antaa ja antaa, mutta vain siksi että hänen täytyy jotta voi saada. Tällainen rajoitettu antaminen on vain yksi antamisen puutteen muodoista.

Siksi pyydänkin teitä antamaan muille hieman enemmän, vapaammin ja ilman odotuksia. Tarjoa aikaasi, rahaa tai taitojasi jollekin joka voisi hyötyä siitä. Kunhan vain sydämessäsi muistat, että voit antaa kaiken ja tulet silti toimeen.

Anna muille omastasi, kokeaksesi että kaikki todella on hyvin riippumatta siitä kuinka paljon tarjoat. Anna muille omastasi, nähdäksesi että sinulle on mahdollisuus äärettömiin resursseihin. Saatat yllättyä mitä tiellesi osuu seuraavaksi.

https://consciouslifenews.com/unconditional-giving-abundance/11131331/

Viimeksi muutettu 09 loka 2017
Ja

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU