Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 30.

Lue lisää ...

Energia on vahvuutta ja elinvoimaa, jota tarvitsemme elääksemme dynaamista, motivoitunutta ja päättäväistä elämää. Meillä kaikilla on sitä ja me kaikki tarvitsemme sitä, kuitenkin monet meistä tuntevat itsensä elottomaksi ja veltoksi päivän lopussa (ja joskus jopa jo aamusta).

Lue lisää ...

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 29.

Lue lisää ...

Kun kuulet sanan "rituaali", mitä ajattelet? Ehkä yhdistät termin välittömästi pentagrammeihin, kynttilöihin, muminaan tai hahmoihin huput päässään. Saatat ajatella erilaisia symboleja, hämärästi valaistuja huoneita, voodoo-nukkeja tai muita sanaan linkitettyjä stereotypioita. Mutta rituaaleihin ei tarvitse liittää mitään näin epämääräistä, vaan niitä voi käyttää apuna henkisellä polulla ja paranemisessa.

Lue lisää ...

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 28.

Lue lisää ...

Miehinen rooli ei ole kovin muuttunut aikojen saatossa, edelleenkin arvostetaan voimakasta, menestyvää ja maskuliinista miestä. Mutta ovatko nämä niitä arvoja, joilla maailma muuttuu? Ovatko nämä niitä arvoja, joita haluamme ja tulemme näkemään uuden ajan miehessä? Olisiko aika antaa tänä isäinpäivänä lahjaksi miehen olla myös herkkä?

Lue lisää ...

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 27.

Lue lisää ...

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 26.

Lue lisää ...

Global Oneness Day -päivänä juhlimme taas ihmiskunnan ja kaikkeuden "yhtenäisyyttä", sillä meitä ei ole kuin yksi, kun asiaa tarkastelee syvällisemmin. Global Oneness päivää juhlitaan 24.- 25.10 ja siihen voi osallistua netin välityksellä mistä päin maailmaa tahansa. Tule mukaan kuuntelemaan inspiroivia puhujia!

Lue lisää ...

Oletko perheesi "musta lammas"?

Kirjoittanut | 24.10.2017

Olen elämäni aikana oppinut yhden hyvin tärkeän opetuksen ja totuuden: perhe voi joko nostaa meidät ylös tai tiputtaa alas. Perhe innostaa meitä olemaan ihmisiä joita olemme tänään, ja riippuen roolistamme, se voi herättää meissä hyväksynnän tai hylkäämisen tunteita.

Lue lisää ...

Inspiraatiota elämääsi

Kirjoittanut | 20.10.2017

Ihmisenä oleminen on yksi ihmeellisimmistä ja haastavimmista matkoista, jonka sielusi kokee. On etuoikeus saada syntyä ihmisen kehoon ja kokea kaikki mitä elämällä on tarjota. Se ei ole aina helppoa, sillä ihmiselämän mukana tulevat väistämättä tuska, sydänsurut, petokset, hyväksikäytöt, pelot, surut ja yksinäisyys ja joskus nämä asiat pistävät miettimään haluaisiko sitä edes loppupeleissä olla enää täällä. Se on kuitenkin osa ihmisenä olemista.

Lue lisää ...

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 24.

Lue lisää ...
Sivu 1 / 23
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU