03 loka 2018

Näin aurasi vaikuttaa terveyteesi ja kanssaihmisiin ympärilläsi

Kirjoittanut 
Näin aurasi vaikuttaa terveyteesi ja kanssaihmisiin ympärilläsi https://pixabay.com/fi/kaunis-muoti-nainen-tytt%C3%B6-ulkona-1867093/

Ihmisen aura voidaan määritellä valonheijastukseksi, tai säteilykehäksi, joka ympäröi ihmisen kehoa, kuin sädekehä. Muinaisissa maalauksissa tämä kehä ympäröi uskonnollisia ja henkisiä hahmoja, mutta nykytieteessä havaitaan, että meitä kaikkia ympäröi tämän tyyppinen kehä – ja se voi vaikuttaa siihen, mitä tunnemme.

Energia. Tiedämme, että energiaa ei voi nähdä paljaalla silmällä, minkä vuoksi tieteellisesti mitattavaa ilmiötä usein arvostellaan ankaralla kritiikillä. Ansiokkaiden tutkijoiden uraauurtavan työn ansioista ”ei-materialistisen käsitteen tiede” alkaa kuitenkin olla valtavirrassa jo hyväksyttävämpää. Tämä viittaa ajatukseen siitä, että meidän fyysinen ja aineellinen todellisuus, siis se, jonka havaitsemme aistiemme avulla, ei ole ainoa todellisuus, jota voimme modernissa nykytieteellisessä tutkimuksessa lähestyä.

”Sinä päivänä, kun tiede alkaa tutkia muita, kuin fyysisiä ilmiöitä, se tekee suurempia edistyksiä yhdessä vuosikymmenessä, kuin se teki aiemmin vuosisadassa” – Nikola Tesla

Ennen kuin pääsemme käsiksi siihen, miten aura vaikuttaa meihin ja ympäristöömme, mainittakoon sen verran, että ihmisen ajatuksilla, aikomuksilla, tunteilla ja tunnetiloilla – ”tietoisuuteen liittyvillä tekijöillä” – on osoitettu olevan suora vaikutus ja korrelaatio meidän fyysiseen, aineelliseen maailmaamme.

Tiedon virta kulkee kohti ei-mekaanista todellisuutta: Maailmankaikkeus alkaa näyttää enemmän suurelta ajatukselta, kuin mahtavalta koneelta. Mieli ei ole enää tahaton tunkeutuja aineellisessa maailmassa, vaan meidän tulisi pikemminkin tervehtiä sitä aineen maailmaan luojana ja kuvernöörinä. On siis hyväksyttävä tosiasiat – universumi on aineeton, henkinen ja hengellinen.

Ihmisen aura. HeartMathin-instituutti on valaissut ihmisen auran olemusta ehkä kaikkein parhaiten. Suuri osa tutkimuksista on tarkastellut sydämen ja aivojen vuorovaikutusta. Tutkijat ovat tarkastelleet, miten sydän ja aivot kommunikoivat keskenään ja miten tämä vaikuttaa tietoisuuteemme ja tapaamme havainnoida maailmaa. Kun henkilö tuntee esimerkiksi todella positiivisia tunteita, kuten kiitollisuutta, rakkautta tai arvostusta, sydän lyö ulos tiettyä viestiä. Ja koska sydän omaa suurimman sähkömagneettisen kentän kehossamme, pystyivät tutkijat myös keräämään merkittäviä tietoja siitä.  

Tutkijoiden mukaan emotionaaliset tiedot sisällytetään ja moduloidaan näihin sähkömagneettisiin kenttiin. Kun opimme muuttamaan tunteitamme, muutamme myös sen informaation, joka on koodattu näihin sydämestä säteileviin magneettikenttiin – ja tällä on vaikutusta ihmisiin ympärillämme. Olemme pohjimmiltaan ja syvästi yhteydessä toisiimme - ja itse planeettamme - ja se mitä teemme itseksemme vaikuttaa todellakin kaikkeen ympärillämme.

Tiesitkö, että sydämesi lähettää sähkömagneettisia kenttiä, jotka muuttuvat tunteidemme mukaan, tai että ihmisen sydämessä on magneettikenttä, joka voidaan mitata jopa muutaman metrin päässä ihmiskehosta? Tiesitkö, että positiiviset tunteet luovat fysiologisia etuja elimistöösi ja että immuunijärjestelmää voidaan tukea tuntemalla positiivisia tunteita? Tiesitkö, että negatiiviset tunteet voivat luoda hermostoon kaaoksen ja positiiviset tunteet täysin päinvastaisen tilan? Tärkeintä on tietää se, että rakkaudentunteet, kiitollisuus ja myötätunto - mikä tahansa positiivinen tunne – luo meihin suuremman vaikutuksen, kuin olisimme koskaan voineet kuvitella. 

Onkin mielenkiintoista pohtia, kuinka sydämen magneettikenttä voisi olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa ja voisiko se olla vaikutuksessa maan sähkömagneettiseen kenttään? Ja jos näin olisi, niin minkälainen vaikutus tällä meihin koodatuilla sähkömagneettisilla kentillä voisi olla maan kenttään koodattuun tietoon? Kaikki on erittäin jännittävää, ja vastauksia kysymyksiin on vielä paljon saamatta.

Lähde: https://consciouslifenews.com/this-is-how-your-aura-affects-your-health-those-around-you/11107633/

Viimeksi muutettu 03 loka 2018
Johanna R

Olen puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Olen kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Lempiaiheitani ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Rakastan matkustelua ja hengitän positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU