31 tammi 2019

4 keinoa lisätä energiaa pimeänä vuodenaikana

Kirjoittanut 

Tuntuuko sinustakin siltä, että voisit vain nukkua? Että valoa ei ole tarpeeksi? Talvi tyhjentää energiavarastot helposti, mutta voit kuitenkin täyttää niitä muutamalla yksinkertaisella keinolla.

Tervehdi aurinkoa 

Siis jos se vain on näkyvillä. Kun aurinko näyttäytyy, mene ulos vaikka vain vartiksi. Auringonvalossa oleilu auttaa kehoa pitämään rytminsä, jolloin nukut paremmin ja vältätä todennäköisemmin kaamosmasennuksen. Auringossa oleilu myös lisää serotoniinia, joka tekee mielen iloisemmaksi, rauhalliseksi ja keskittyneeksi.

Syö punajuurta

Paahda punajuurta, mehusta punajuurta, syö punajuurta lisäravinteena. Punajuurissa on runsaasti nitraattia, joka voi auttaa pitämään verenpaineen matalana ja on muutenkin hyväksi sydämen ja verisuonten voinnille. Kehosi myös käyttää happea tehokkaammin, kun ruokavaliossasi on runsaasti punajuurta - siksi se on urheilijoiden lempijuures.

Hanki väriä maailmaasi

Valoterapiasta voi olla iloa, jos olo on raskas. Siinä säännöllisyys on valttia: minkälaista valotuotetta käytätkin, pyri tekemään se joka päivä samaan aikaan. Pue myös yllesi energisoivia, voimakkaita värejä, kuten punaista, oranssia ja voimakasta pinkkiä.

Häädä kylmä inkiväärillä

Kiinalaisessa lääketieteessä inkivääriä käytetään kylmän häätämiseen kehosta. Käytä tuoretta inkivääriä teessä tai ruuanlaitossa. Inkivääriä voi myös käyttää ulkoisesti - etsi esimerkiksi sellaisia ihonhoitotuotteita, jossa on inkivääriä.

Lähde: https://spiritualityhealth.com/articles/2019/01/21/naturally-energize-this-winter#

Viimeksi muutettu 31 tammi 2019

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU