12 loka 2017

Sinulla on luomisen lahja - selkeytä toiveesi ja ajatuksesi

Kirjoittanut 
Sinulla on luomisen lahja - selkeytä toiveesi ja ajatuksesi https://pixabay.com/fi/creative-ep%C3%A4todellinen-kuvitus-2801970/

Jokainen meistä on luoja ja luomme jatkuvasti, fyysinen todellisuutemme on sen näkyvä ilmentymä. Meillä on ollut monia toiveita elämässämme, joista osa on toteutunut, jolloin olemme kokeneet runsautta ja onnellisuutta. Osa toivestamme antaa vielä odotuttaa ja se saa olomme epävarmoiksi. Saatamme ajatella, ansaitsenko tämän tai tuon, pyydänkö liikaa, onko tämä sitä mitä todella haluan.

Kaikki ympärillämme on energiaa, joka värähtelee tietyllä taajuudella. Jokainen ajatus, joka sinulla koskaan on ollut, on ollut ensin värähtelyä, joka liittyi yhteen jonkun käsityksen kanssa ja siitä tuli jotain konkreettista. Olimme luonneet.

Luomisen lahja on syntymäoikeutemme.Tuo lahjapaketti odottaa kaappien kätköissä aikaa, jolloin olemme valmiit avaamaan paketin ja ottamaan lahjan käyttöömme. Olemme ehkä unohtaneet sen, mutta emme milloinkaan voi menettää sitä. Se on ydinolemuksemme.

Luomisen unohduksen myötä meihin iskeytyi epäilys siitä keitä olemme. Teimme itsestämme pienemmän ja vähäpätöisemmän. Aloimme odottaa elämältä armopaloja, todennäköisyyksia ja hyvää tuuria, toivoen että kuuluisimme niiden joukkoon, jotka ovat syntyneet "onnellisten tähtien alla."

Ajattelemme ja haaveilemme usein kuvina. Kun koemme jotain, ajatuksemme luovat mielipiteen tuosta asiasta, josta pidimme tai emme pitäneet, jota haluamme uudestaan tai inhosimme. Katselemme koko ajan elämäämme ja järjestelemme päässämme mitä haluamme luoda elämäämme tai mitä emme ikinä halua kokea uudestaan. Halumme syntyvät kokemuksista.

Fyysinen todellisuus on leikkikenttämme. Se ilmentää sitä, mitä värähtelemme. Monet meistä kuitenkin juuttuvat paikoilleen, tietämättä mitä oikeasti haluavat. Tai sitten muutamme mielikuvia ja toiveitamme tuon tuostakin, jolloin ajatuksen ja toteutuksen välinen viive pitenee ja tulos on yhtä sekamelskaa, hieman tuota ja vähän tätä ja paljon tuosta kasasta. Ja sitten ihmettelemme, että emme pysty luomaan, manifestoimaan, sitä mitä haluamme.

Emme saa luopua unelmistamme tai haaveistamme, niiden tarkoitus ei ole saada meitä tuntemaan epäonnistumista, koska ne eivät ole toteutuneet. Emme saa luopua tavoittelemasta sitä, mitä haluamme, siksi että emme tunne olevamme riittävän hyviä ja kyvykkäitä. Me olemme luojia, meidän pitää vain muista luomisprosessi.

Kun unelmoimme ja haluamme jotain, olemme jo luonneet sen energeettisesti. Kaikki on jo kädenulottuvilla, mutta koska emme pysty tulkitsemaan sitä vielä fyysisesti, epäilemme sen olemassa oloa. Ja itseämme. Meidän tulee luottaa lopputulokseen. Aika on harhaa.

Mikään ei ole liian suurta tai pientä ilmentyäkseen todellisuuteemme. Jos pystymme kuvittelemaan jonkun haaveen, se on mahdollista toteuttaa. Emme olisi edes pystyneet kuvittelemaan sitä, mikäli meillä ei olisi ollut kykyä tehdä sitä näkyväksi. Näin on poikkeuksetta.

Haaveile, halua ja toivo. Fokusoi haaveesi kirkkaaksi, halusi vahvaksi ja toiveesi selkeäksi. Elämämme ei ole sattuman satoa, me itse päätämme omien uskomustemme ja fokuksemme kautta mitä olemme ja miksi olemme tulossa. Ja ennen kaikkea, Ole Kiitollinen, sillä tiedä, että olet jo saanut sen minkä olet tilannut.

Lähde:
Taryn Crimi/www.angelic-guides.com


Viimeksi muutettu 11 loka 2017
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU