25 elo 2016

Muutosvaiheen energiat mullistavat elämämme - tunnistatko oireet?

Kirjoittanut 
Muutosvaiheen energiat mullistavat elämämme - tunnistatko oireet? https://pixabay.com/fi/auringons%C3%A4de-sun-sumu-taivas-1555249/

Kultainen aika ja uuden ajan ihminen on astumassa vihdoin esiin. Kehomme ja mielemme täytyy kuitenkin mukautua muutosenergioihin, ennen kuin "uusi sinä" voi astua esiin. Tunnistatko sinä itsessäsi näitä oireita?

Vaikka kultaisen ajan toivottaa tervetulleeksi, tuo se oman haasteensa, sillä meillä on runsaasti jämähtäneitä ajatusmalleja, itsetuhoisuutta ja vanhaa "pa**kaa", joista täytyy päästä eroon. Listasimme joitakin oireita, tunteita ja kokemuksia, jotka liittyvät tämänhetkiseen siirtymään. Koetko sinä niistä jotakin? 

1. Tasapaino

Kun uudet valokoodit ja valosäteet pyyhkivät planeetan yli, ne saavat aikaan myrskyn valokehossa, jolloin vaikeutena on pysyä omassa keskuksessaan. Nämä voimakkaat energiat saattavat vääristää jopa ajan ja paikan tajua. Sinulla saattaa esiintyä maniaa ja masennuksen tunnetta. Lepää ja yritä pysyä rauhallisena. Olosi rauhoittuu kun olet integroinut nuo energiat.

2. Voimakkaat tunnemyrskyt

Viha, ärsytytys, ahdistus, epätoivo. Nämä energiat esiintyvät nyt suurina määrinä kollektiivisessa energiakentässämme, koska olemme edelleen kytkettynä vanhaan energiaan ja sen elämäntapaan. Nämä fiilikset saattavat tuntua välillä ylivoimaiselta. Tunnista, että energiat eivät ole sinun ja päästä niistä irti. Muista kuka todella olet.

3. Pelkoenergiat

Vedät eritoten puoleesi pelkoenergioita, kun olet paikassa, joka ei resonoi todellisen luonteesi kanssa. Saatat napata kauppakeskuksesta, somesta, työympäristöstä vapaana leijuvaa pelkoa. Vietä aikaasi luonnossa, jossa voit sallia itsesi olla se kuka olet.

4. Ruoansulatusjärjestelmä takkuaa

Edellä mainitut tunnepohjaiset energiat vaikuttavat hermostoon ja ruoansulatukseen, koska ruoansulatusjärjestelmä edustaa asioiden "sulattelua". Kun lisäksi erkaannut omasta solar plexus -järjestelmästä, vatsasi saattaa kipuilla. Hermosto puolestaan kuljettaa valoimpulsseja, ja kun on paljon yhteensopimatonta, se stressaa, tulee uniongelmia ja kehosi tuntuu epämukavalta. Lepää ja kiinnitä huomiotasi ruoanlaatuun.

5. Äärimmäinen väsymys

Päiväntasaukset, päivänseisaukset, täysikuut, pimennykset ja hetket, jolloin kosmiset lähetykset ovat korkeimmillaan iskee helposti äärimmäinen väsymys. Lepää, olo helpottuu kun valolähetykset ovat integroituneet.

6. Ystävät vaihtuvat

Kun siirryt ylöspäin ja osa ystävistä ja läheisistä jää lineaariselle tasolle, aiheutuu jännitteitä. Päästä rakkaudellisesti heistä irti ja salli toisen ihmisen jatkaa kasvuaan omalla tavalla. Meillä kaikilla on oma polku kuljettavana.

7. Elämänmuutos

Saatat kokea tarvetta muuttaa elämäsi ja löytää polku, joka resonoi sielusi ja henkesi kanssa. Muutokset saattavat olla raastavia ja isoja, eivätkä kaikki välttämättä hyväksy muutosta. Kuuntele sydäntäsi ja intuitiotasi. Salli itseäsi opastettavan eteenpäin.

8. Vanhat mallit eivät toimi

Vanhojen energioiden vaikutus, joka perustuu valtaan, ahneuteen, manipulointiin masentaa sinua. Tunnet kärsimystä katsoessasi ympärillesi ja pyritkin löytämään niitä, jotka jakavat halusi rauhaan, harmoniaan ja keskinäiseen tukemiseen

9. Rehelliset ihmissuhteet

Valtataistelujen aika on ohitse. Sinulla on voimakas selkeyden, tinkimättömyyden ja avoimuuden tarve kaikissa ihmissuhteissa. Et halua riidellä, vaan kaipaat rehellisyyttä ja pystyt näkemään hyvin selvästi, ovatko ihmiset rehellisiä sinulle tai itselleen.

Ylläolevien lisäksi seuraavia fyysisiä oireita saattaa esiintyä: korvien soiminen, kieli- ja muistivaikeudet, päänsärky, kehon kuumuus ja värähtelyt, kova jano, intensiiviset unet, nukkumisongelmat – liian vähän tai liian paljon. Osa näistä on hormonaalisia muutoksia, joita kehomme tarvitsee siirtyäkseen ylemmälle tasolle.

Vuonna 2016 energiat ovat korkealla. Energialataukset kestävät pidempään, ovat intensiivisempiä ja täynnä ominaisuuksia, joita emme ole kokeneet.

Keskity nyt tietoisuutesi laajentamiseen ja pelkojen kohtaamiseen. Kehitä psyykkisiä ja 5D-kykyjä, ja siirry ilon ja onnen aikaan. Olemme siirtymässä vanhasta uuteen. Astumassa "tavallisesta tallaajasta" luojiksi. Kaikki voivat liittyä mukaan!

Lähteet: starchildglobal.com

www.dianecanfield.com

Viimeksi muutettu 28 elo 2017

5 kommenttia

 • Kommentoi linkkiä 22 syys 2016 lähettänyt angel

  juuri nuo oireet vaivaavat minua voimakkaasti, kuitenbkin olen ikävistä oireista huolimatta jotenkin äärimmäisen tyyni ja luottavainen

 • Kommentoi linkkiä 27 elo 2016 lähettänyt Pauliina

  Korvat menee lukkoon, puhuu mitä sattuu siis kielelliset vaikeudet, oudot unet mm kuolleen kanssa autoajelulla (ei ahdistava uni), yksinäisyyden kaipuu ts omassa rauhassa olo tärkeää, sisäinen palo/kuumotus ja pistely. Havaittu on. Valmiina ollaan.

 • Kommentoi linkkiä 26 elo 2016 lähettänyt ekkv

  Juuri näitä tuntemuksia yllin kyllin ja oon ihan ihmeissäni ollut et mikä mua "vaivaa"!!

 • Kommentoi linkkiä 26 elo 2016 lähettänyt Hansu

  No huh, huh! Ihan kuin olisin lukenut omista tuntemuksistani.

 • Kommentoi linkkiä 26 elo 2016 lähettänyt MaRzu

  Kuulostaa niin tutulta kaikki. Taidan olla siirtymävaiheessa juuri nyt.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU