31 tammi 2019

Kuinka pyytää?

Kirjoittanut 

Jos et pyydä, et voi koskaan saada mitään. Jos haluat saavuttaa suuria, sinun täytyy uskaltaa pyytää suuria. Joskus kuitenkin, pyynnöistä huolimatta et kuitenkaan saa mitään takaisin. Tiesitkö että sillä on suuri merkitys mitä pyytää ja ennen kaikkea miten pyytää?

Manifestoidaksesi unelmasi tai visiosi, tarvitset muiden ihmisten tukea. Kukaan ei ole tehnyt mitään suurta yksin, sillä avun pyytämiseen tarvitaan aina rohkeutta.

Kuinka sitten tehdä se?

1. Ole selkeä ja keskity siihen mitä haluat ja mitä olet universumilta pyytämässä. Usko siihen mitä haluat, sillä unelmasi eivät toteudu jollet todella uskalla luottaa niiden toteutumiseen.

2. Ole motivoitunut ja tiedosta miksi haluat pyytämääsi. Ihmiset auttavat ja tukevat sinua mielellään kun tietävät syyn halusi taustalla.

3. Älä etsi ihmisistä vain sitä mitä heillä on annettavana vaan anna itsekin jotain takaisin. Ole vahvuus, äläkä taakka lähimmäisillesi.

4. Päästä irti luuloistasi. Apu ei välttämättä tule siltä taholta kun olet sen ajatellut tulevan. Anna itsesi olla luottavainen ja avoin universumille.

Kuinka paljon uskallat avata sydäntäsi muille ja antaa itsesi vastaanottaa apua? Tämä on sinusta itsestäsi kiinni. Uskalla pyytää isoja, mutta muista antaa ihmisille ja universumille myös takaisin.

 

Lähde:
https://kuteblackson.com/blog/?p=2702

Viimeksi muutettu 28 tammi 2019
Ja

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU