04 loka 2018

Kuinka jättää "paha karma" taakseen?

Kirjoittanut 

Joskus asiat vaan ei mene putkeen, tuntuu että huono onni tai karma seuraavat koko ajan. Ja silloin tekee tietysti mieli luovuttaa. Mutta muista, että kaikki on aina väliaikasta, myös huono karma.

Ihmiselle ei anneta enempää, kuin hän on valmis kestämään. Omasta näkökulmastasi katsoen huono karma, epäonni tai paskamainen flaksi on jotakin, minkä tarkoitus on saada sinut kokemaan epäonnistumista. Maailmankaikkeuden näkökulmasta kyse ei ole siitä, vaan haasteet ovat lahjoja, joiden tarkoitus on "kasvattaa" sinua. Haasteet vievät sinut lähemmäksi unelmiasi.

Älä hoe haastavana hetkenä: "miksi minulle aina käy näin?", "mitä pahaa minä olen tehnyt, kun minua näin rangaistaan" tai "tämä on epäreilua, en koskaan saa mitä haluan!". Älä heittäydy marttyyriksi, vaan kanna vastuu. Kysy voivottelun sijaan:"Mitä opin tästä, miksi tämä asia tuodaan minulle näytettäväksi?"

Tämä hetki, kätkee se sisäänsä haasteen tai unelman toteutumisen, on aina tulos siitä, mitä olet ajatellut, tuntenut ja tehnyt. Maailmankaikkeus ei lähetä päällesi "pahaa karmaa", vaan teet sen itse - sinä olet itse valinnut.

Ja vasta kun olet valmis vastaanottamaan vastuun luomisestasi, silloin olet valmis vapautumaan "pahasta karmasta".

Koska et voi muuttaa menneisyyttä, keskity nykyisyyteesi. Askeleet jotka otat nyt, vaikuttavat tulevaisuuteesi ja "pahasta karmasta" pääset eroon seuraavin neuvoin:

- ota vastuu tilanteesta ja tiedosta tekojesi vaikutus kaikkiin ja kaikkeen.

- kommunikoi ja pyydä anteeksi itseltäsi ja muita, jos se on tarpeen.

- anna anteeksi itsellesi ja muille, jos se on tarpeen.

- korvaa huonot tekosi hyvillä.

- päästä irti vanhasta ja luota maailmankaikkeuden viisauteen.

Elämä on liian lyhyt jämähtämiselle. Mitä nopeammin hyväksyt omat voimasi ja mahdollisuutesi muuttaa karmasi, sitä nopeammin elämäsi pääsee raiteilleen. Sinulla on voima - uskalla käyttää sitä!

Lähde:

https://kuteblackson.com/blog/?p=2694

Viimeksi muutettu 23 loka 2018
Ja

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU