19 marras 2018

Kolme askelta, jotka auttavat saamaan yhteyden sieluun

Kirjoittanut 
Kolme askelta, jotka auttavat saamaan yhteyden sieluun https://pixabay.com/fi/soul-mies-henkil%C3%B6-savu-valo-623424/

Sinun sielusi on aina olemassa sinua varten. Sinun ei tarvitse tavoitella valaistumista tai viettää tuntikausia harjoitellen siihen yhdistymistä. Sinun sielusi on aina käytettävissäsi, kun tarvitset johdatusta tai tukea. Seuraavat kolme yksinkertaista asiaa auttavat sinua voimistamaan yhteyttäsi omaan sieluusi.

Sielusi löytäminen on todellisuudessa oman todellisen sisimpäsi löytämistä. Tämän löydön kautta pystyt pysymään linjassa oman elämäntarkoituksesi ja intohimojesi kanssa – ja sen kanssa, mikä saa sinut tuntemaan itsesi kokonaiseksi.

Sinun sielusi on aina olemassa sinua varten. Sinun ei tarvitse tavoitella valaistumista tai viettää tuntikausia harjoitellen siihen yhdistymistä. Sinun sielusi on aina käytettävissäsi, kun tarvitset johdatusta tai tukea.

Kun olet linjassa sielusi kanssa, se voi auttaa sinua elämään tietoisempaa elämää ja se voi myös auttaa sinua ylittämään egosi esteet ja kääntymään kohti todellista tarkoitustasi.

Sielun muutoksen tekemiseen, tai sieluun yhdistymiseen, voi auttaa nämä seuraavat kolme askelta:

1. 100 asiaa, joita rakastat. Tee lista asioista, joita rakastat ilman sen suurempaa ajatustyötä. Kirjoita niin monta asiaa, kuin voit – mitä enemmän asioita kirjoitat, sen parempi. Totuus on, että jos todella haluat kaivautua syvälle itseesi ja kirjoittaa ne 100 asiaa, joita rakastat, kirjoitat varmasti syvältä sielustasi.

Kaikki listaan kirjoittamasi asiat, etenkin ne, jotka kirjoitit ensimmäisenä ja viimeisenä, ovat niitä asioita, joilla ruokit sieluasi. Niiden avulla sielusi tuntee olevansa elossa ja linjassa. Mitä enemmän annat sielullesi asioita, joita rakastat, sitä voimakkaammaksi se tulee ja sitä enemmän yhteyttä voit tuntea omaan sieluusi.

2. Oleskele luonnossa. Kun vietät aikaa luonnossa ja olet todella läsnä sekä avoin kaikelle ympärilläsi näkemälle kauneudelle, voit yhtäkkiä kokea olevasi yhteydessä sen kanssa, kuka todella olet. Luonnossa oleminen voi myös auttaa sinua laittamaan asioita oikeaan mittakaavaan ja se voi hiljentää mielesi, etenkin silloin, kun olet stressaantunut, huolissasi tai hermostunut.

Kun olet luonnon helmassa, pysähdy ja tarkastele aistejasi – mitä kuulet, näet, haistat, maistat ja tunnet? Kun olet herättänyt viisi aistiasi, mene syvemmälle: mitä kuudes aistisi, tai korkeampi sinä sanoo tai tuntee? Mitä sielusi syvimmät äänet haluavat sinulle viestittää?

3. Meditoi. Meditaatio on erinomainen tapa yhdistyä sielusi kanssa. Tässä yksinkertaisen meditaation ohjeet, joiden avulla voit päästä lähemmäksi todellista itseäsi, sieluasi:

Istu mukavassa asennossa silmät kiinni. Tuo tietoisuutesi kehoosi ja hengitykseesi. Hengitä sisään ja ulos syvältä vatsasta noin 5-6 kertaa. Aloita tuntemalla kehosi ympärillä oleva tila ja hiljaisuus. Älä tuomitse, vaan katsele. Jos ajatuksia nousee mieleesi, älä vastusta niitä, vaan anna niiden virrata ja siirtyä pois – älä takerru niihin. Kuvittele, että ajatuksesi ovat kuin virtaa, joka kulkee lävitsesi.

Jatka huomioimalla sisäinen tilasi. Käytä hengitystä apunasi lisätäksesi tilaa kehossasi ja ympärilläsi. Siirry syvälle tähän tilaan ja anna koko ruumiisi ja mielesi uppoutua syvemmälle. Pysy hengityksessäsi, anna sisään- ja uloshengitysten kuljettaa sinua. Kun tunnet yhteyden sisäiseen tilaasi, saatat alkaa kuulla sielusi lempeän huminan. Tässä vaiheessa kysy sielultasi opastusta, paranemista tai läsnäoloa selkeämmän elämän tueksi. Tarkastele, mitä sinussa tapahtuu. Kaikki kokemukset ovat erilaisia, joten pysy avoimena sille, mitä juuri sinun sielusi viestii sinulle.

Lopeta meditaatioharjoitus palaamalla varovasti fyysisen kehosi tietoisuuteen ja avaamalla silmäsi. Sinun on ehkä harjoitettava tätä meditaatiota muutamia kertoja, jotta alat nähdä sen mukanaan tuomat hyödyt. Aloita 15 minuutilla ja kehitä työskentelyäsi aina 30 minuuttiin saakka.

Lähde: https://foreverconscious.com/3-ways-to-connect-with-your-soul

Viimeksi muutettu 19 marras 2018
Johanna R

Olen puheviestinnän tohtoriopiskelija ja viestinnän moniosaaja. Olen kirjoittaja, ajattelija, runoilija ja urheilija. Lempiaiheitani ovat hyvinvointi, ravitsemus, viestinnän eri osa-alueet ja seksi. Rakastan matkustelua ja hengitän positiivista energiaa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU