09 marras 2018

Elämäsi tärkein kysymys

Kirjoittanut 
Elämäsi tärkein kysymys https://pixabay.com/fi/belgia-patsas-knokke-ranta-2628337/

Me kaikki synnymme ja kuolemme. Jos sinä tietäisi, milloin koittaisi viimeinen päiväsi maapallolla, muuttaisiko se elämäsi? Jos tietäisit, kuinka kauan sinulla on elinaikaa. Kun kuolema koittaa, yllätymme ja kysymme miksi? Joko nyt?

Ihmisinä meillä on yhteistä, olemme kaikki ajan orjia. Minuutissa on 60 sekuntia, tunnissa 3600 sekuntia, päivässä 86400 sekuntia ja niin edelleen. Mitä teet sillä ajalla joka sinulle annetaan?

Sillä ei ole merkitystä kuinka pitkään elät, vaan kuinka elät sen ajan, joka sinulla on. Käytätkö aikasi jossitteluun, mutusteluun? Elätkö menneisyydessä katkeruutta tuntien vai huolehtien tulevasta?

Kun tiedämme elämämme rajallisuuden, miksi tuhlaamme niin paljon aikaa miettien unelmiamme, sen sijaan että eläisimme niitä? Sen sijaan että lähtisimme toteuttamaan ja elämään niitä todeksi.

Vastaus tiivistyy yhteen pieneen sanaan. Pelko. Pelkäämme epäonnistumista, yksinäisyyttä, rakkauden menettämistä, taloudellista hätää, kontrollin menettämistä. Pelkäämme osallistua, haaveilla täysillä tai näyttävämme tyhmiltä. Syitä on olevinaan monia.

Eläessäsi pelossa, menetät elämäsi. Menetät kaikki ne upeat mahdollisuudet, jotka odottavat sinua nurkan takana. Eläessäsi pelossa – vanhenet – sillä ei aika tee meitä vanhaksi, vaan päästäminen irti unelmista ja toivosta.

Kysy siis, mikä on sinulle tärkeintä, mitä odotat? Mitä haluat saada enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Mikä saa sinun sielusi laulamaan, intohimosi syttymään ja ankeuden väistymään. Mitä sinun tulee tehdä, antaa ja luoda ennen kuolemaasi?

Tee siis kuolemasta ystäväsi. Tee siitä ystävä, joka muistuttaa sinua elämän tärkeistä asioista – siitä että uskallat lähteä tavoittelemaan unelmaasi ja kuuntelet joka päivä sielusi kuiskauksia.

Elämä on NYT.

Lähde: https://kuteblackson.com/blog/?p=2705

Viimeksi muutettu 09 marras 2018
Sari A

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU