13 maalis 2017

8 tyypillistä henkiopastajaa - ketkä kulkevat vierelläsi?

Kirjoittanut 

Henkioppaat kulkevat ihmisen matkassa läpi elämän. Joskus henkioppaat suojelevat ihan fyysiselläkin tasolla, kuten esimerkiksi suojelusenkelit, mutta useasti henkioppaat tukevat meitä henkisellä polullamme ja ohjaavat ja kannustavat karikkoiden ohitse. Tiedostatko sinä henkioppaasi?

Olet ehkä jo lapsesta asti kokenut tai jopa nähnyt suojelusenkelisi läsnäolon tai sielusi silmin vaistoat valkoisen yksisarvisen, joka kulkee kannoillasi. Tai ehkä metsänhaltijat tai keijukaiset pyörivät ympärilläsi metsässä. Joku meistä kokee taas voimakkaasti edesmenneet ystävänsä läsnäolon ja saa hengen kautta voimaantumista. Henkiopas voi olla myös oma korkein minämme, se joka on yhteydessä alkulähteeseen.

Henkiolennoilla on siis monia nimityksiä ja jokainen meistä antaa niille sen nimen ja voiman, mikä on hänestä paras. Yhteistä henkiolennoille on kuitenkin se, että ne kaikki ohjaavat meitä kohti suurempaa itseämme. Sillä loppujen lopuksi, henkioppaat ovat sitä yhtä ja samaa energiaa mitä me kaikki olemme.

Kaupallisuus on monin tavoin tunkeutunut "henkiopas-markkinoille". Toisaalta se on tehnyt oppaamme näkyviksi ja sitä kautta meidän on ollut helpompi pyytää apua ja lähestyä niitä.

Kuka ja millainen henkiopas sitten kulkee kenenkin rinnalla ja kuinka kauan, on ollut oma valintasi, jonka olet tehnyt jo ennen syntymääsi. Suojelusenkeli ja osa henkioppaista kulkenee koko maallisen vaelluksen ajan rinnallasi. Toiset viipyvät vain hetken vierelläsi ja jatkavat toisaalle saatuaan "työnsä" loppuun. Jos matkan varrella poikkeat kovin alkuperäisestä sielunsuunnitelmastasi, niin auttajia löytyy aina, heitä joiden energia tukee kulloistakin polkuasi.

8 yleisintä henkiopasta

Tässä ajassa ja paikassa kovassa huudossa ovat enkelit, voimaeläimet ja metsänhenget - tämä on kuitenkin pieni ulottuvuus maailmankaikkaudessa. Henkioppaita on rajaton määrä ja vain mielikuvituksesi asettaa rajat.

1. Enkelit

Puolet suomalaisista uskoo enkeleihin. Enkelit näyttäytyvät valona, värinä tai vain tuntemuksena. Ne saattavat jättää jälkeen höyhenen tai saatat tuntea ne hipaisuna poskellasi. Enkelit tuovat mukanaan lohtua ja rauhaa, suojelusenkeli puolestaan huolehtii myös turvallisuudesta. Ehkä olet joskus kokenut "vähältä piti" tilanteen, enkelisi oli varmasti silloin matkassasi.

2. Voimaeläimet

Eläimet on suosittuja henkioppaita, enkä siksi, että niille löytyy fyysinen hahmo ja niihin on helppo samaistua. Voimaeläimet välittävät kukin sille ominaista vahvuutta. Esimerkiksi delfiini tuo elämääsi iloa, muurahainen kärsivällisyyttä ja jänis pelon kohtaamista. (Lue lisää voimaeläimistä.)

3. Äiti Maa

Vaikka luonto ja metsä ei niinkään itsessään esiinny henkioppaana, tuo se voimaa ja suojaa monille. Todennäköisesti monet luonnossa liikkujat - vaikka eivät ole tietoisesti henkisellä polulla - rakastavat luontoa, koska saavat siitä niin paljon apua omaan elämäänsä. Äiti Maa voimaannuttaa siellä kulkijansa ja tarjoaa levollista syliään.

4. Ryhmähenget ja ystävämme avaruudesta

Kanavoidut tekstit ja erilaiset viestit toimivat henkioppaina monille. Erilaiset "henkiryhmittymät" sekä kosmiset kulkijat avaruudesta auttavat kanavoijien välityksellä maan ihmisiä nousemaan kohti korkeampaan tietoisuuttaan. Heiltä saamme sekä käytännön apua että henkistä viisautta.

5. Metsän olennot

Metsän suojissa, tunturin kivikoissa ja meren tyrskyissä vaeltaa monen monta henkiopasta. Keijut, menninkäiset, merenneidot auttavat meitä kaikki polullamme. Ja niitä voi nähdäkin, jos osaa vain katsoa oikeasta paikasta.

6. Esi-isät, edesmenneet rakkaat

Rajan yli siirtyneet rakkaamme voivat toimia elämässämme myös henkioppaana. Ehkä edesmennyt tätisi tai isäsi välittää sinulle meedion kautta voimaannuttavaa energiaa tai välittää rakastavia viestejä.

7. Ylösnousseet mestarit

Ylösnousseet mestarit ovat heitä, jotka ovat eläneet maan päällä, mutta kokeneet valaistuksen. Nämä mestarit edustavat monille perimmäisiä opettajia ja ovat siltoja jumalten tykö. Ylösnousseet mestarit auttavat kaikkia avunpyytäjiä saavuttamaan suuremman kokonaisuuden ja harmonian elämässä. Yleisempiä ylösnousseita mestareita ovat mm. Jeesus, Krishna, Buddha Gautama, Melkisedek ja Äiti Maria.

8. Erilaiset jumalat, jumalattaret ja mystiset olennot

Jumalia ja jumalattaria on palvottu vuosisatoja ja ne niitä on jokaisessa kulttuurissa, maanosassa ja ajassa. Yleisiä jumalia ovat mm. Kali, Athena ja Horus. Henkioppaina toimivat monille myös nk. translajit, joilla on puoliksi ihmisen ja puoliksi eläimen vartalo. Näistä esimerkkeinä voisi mainita kentaurit ja minotaurukset.

Elämäsi aikana vierelläsi varmasti kulkee monta henkiopasta, olit heistä tietoinen tai et. Heihin ei tarvitse uskoa, mutta ilman pyytämistä he eivät tunkeudu elämääsi. Ja riippuen polustasi, voi käydä niin, että apu ja tieto löytyvät omasta sydämestäsi. Niin tai näin, koskaan meitä ei jätetä yksin, vaan meitä suojellaan, autettaan ja voimaannutetaan aina.

 

 

Viimeksi muutettu 23 helmi 2017

2 kommenttia

  • Kommentoi linkkiä 05 huhti 2018 lähettänyt J

    Oma enkelini ilmestyi minulle vaalea mies ensimmäisen kerran ilmestyi kun olin 17v nyt 35

  • Kommentoi linkkiä 14 maalis 2017 lähettänyt Juniperus

    Henkioppaani on Intiassa elänyt naishlö, Voimaeläimeni ovat: Kotka , Siili ja Koira .
    Että muitakin voimaeläimiä on kuin sivunne esittelemät. :)

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU