14.06.2016

Ymmärrys

Kesä on täällä! Miten ihanaa! Energiat tuntuvat keventyvän, mutta samalla jollain lailla syventyvän. Enää en voi ohittaa tiettyjä tunteita tai tilanteita, vaan maailmankaikkeus heittää ne silmilleni tarkasteltavaksi. Minua melkeinpä pakotetaan muodostamaan uusista ja miksei vanhoistakin asioista omat, tarkennetut mielipiteeni.

Miten suhtautua tuohon uuteen asiaan? Entäpä tähän vanhaan tuttuun teemaan, joka aina tulee eteeni? Entäpä toisen ihmisen käytökseen? Miten annan toisen ihmisen sanojen koskettaa itseäni? Mitä mieltä olen jostain yhteiskunnallisesta ilmiöstä?

Omat arvoni ovat saaneet huomiota nyt erityisen paljon. Omassa arvomaailmassani ihmiset ovat hyviä ja kauniita. Ihmiset kunnioittavat ja kuuntelevat toisiaan. Ihmiset pystyvät muuttamaan asenteitaan ja käytöstään, kun motivaatio on kohdillaan. Ihmisen lempeys ja ymmärrys toisia kohtaan antaa tilaa erilaisillekin mielipiteille ja elämäntavoille.

Ihmisen lempeys ja ymmärrys ensisijaisesti itseä kohtaan mahdollistaa kaikki edellä mainitut asiat.

Minulle on tärkeää saada elää oman näköistä ja tuntuista elämää. Haluan valita itse minne olen menossa, haluan olla herkästi virittynyt kuulemaan universumin ohjausta minulle parhaasta suunnasta. Haluan kokea ja kokeilla itse päätösteni seuraukset. Haluan myös joskus olla kokeilematta ihan kaikkea; en usko, että kaikkien on hyvä saada kokemus kaikesta. Paitsi, jos siltä tuntuu.

Huomaan, että minulle on kehittynyt jonkinlainen ”teflon-pinta” joihinkin minua aikaisemmin paljonkin harmistuttaneisiin teemoihin. Aikaisemmin en pystynyt tekemään mitään enkä keskittymään mihinkään muuhun kuin pahaan olooni, jos koin, että jokin asia oli jäänyt selvittämättä vaikkapa perhesuhteissani. Kurja keskeneräisyyden tunne ajoi minua tietenkin selvittämään asian mitä pikimmin, mikä toisaalta oli taas hyvä asia. Vastikään huomasin, että kestän tämän keskeneräisyyden tunteen paremmin ja pystyn olemaan omassa keskuksessani rauhassa ympärilläni pauhaavasta myrskystä huolimatta. Vaikka itse olisin halukas selvittämään asian, ei toinen osapuoli ole välttämättä valmis siihen. Tuolloin minun on keskityttävä elämään omaa elämääni parhaan kykyni mukaan antamatta liian suurta roolia selvittämättä jääneelle asialle. Tämä on mielestäni mahdollista, kun on uskollinen itselleen eikä väänny ja taivu paineen alla luopumaan omista arvoistaan ja oikeudestaan olla oma itsensä.

Elämässä kuitenkin tapahtuu ja sattuu kaikenlaista ja jos kaikki noudattavat tätä kaavaa, räiskähtelyitä varmasti syntyy. Niitä ei pidä säikähtää tai pelätä. Parhaimmillaan saadaan ilma puhdistettua ja tunnetukokset avattua pitkältäkin ajalta. Näiden yhteenottojen ja erimielisyyksien käsitteleminen on avainasemassa lopputuloksen kannalta. Se, että ymmärrän toisen osapuolen kannan ja toiminnan ei kuitenkaan tarkoita sitä, että minun tulee kestää kaikki hiljaa nöyrtyen. Voin ilmaista selkeästi, mistä en pidä ja miten toivoisin jatkossa asioiden menevän. Tuolloin annan toiselle mahdollisuuden ottaa minut huomioon. Jos en ilmaise toiveitani tai mielipahaani selkeästi, en voi syyttää ketään toista siitä, jos tunnen ettei minua ymmärretä.

Tuntuu hyvältä huomata, että voin muuttaa tapojani. Tuntuu hyvältä huomata, että toinen ihminen kuulee minua ja tekee valinnan muuttaa tapojaan minua kuultuaan. Se vahvistaa vain omaa arvomaailmaani. Olen positiivisessa ”oravanpyörässä”. Haluan olla vahva olematta kova. Haluan olla lempeä olematta heikko. Haluan olla viisas olematta ylimielinen. Ja ennen kaikkea haluan rakastaa: olla rakastettu, rakastettava ja rakastava.

Aur-enkelini kanavointi 1.6.2016

”Keveys on ihana asia sydämessäsi. Keveydellä katsottuna ja tunnusteltuna asiat saavat oikean mittakaavan. Nouse korkeammalle tasolle ja tunne miten tuuli kuljettaa raskaat ajatukset, tunteet ja tuohtumuksen pois. Kun luovut sinua alaspäin vetävistä tunteista, annat tilaa rakkaudelle, ymmärrykselle ja lempeydelle. Salli ihmisten elää omaa elämäänsä. Salli toisten olla sellaisia kuin he ovat. Antaudu maailmankaikkeuden kuljetettavaksi ja ota enkelten johdatukset vastaan. Tartu niihin. Ne ovat sinua varten. Sinua on valmisteltu pitkään. On aika kerätä satoa ja nousta keveyden tasolle, yli tunteiden ja toiveiden. Nouse rakkauden tasolle, sallivuuden tasolle. Ja vain ole ja anna toisten olla.”

Yksinkertaista ja kaunista. Jälleen. Ei muuta kuin ollaan koko kesä siis keveitä kuin kesäheinät ja sallivia ja ymmärtäväisiä kuin leppäkertut. Ja homma on paketissa!

Aurinkoista ja lempeää kesäkuuta!

Rakkaudella,

Tanja Kettumäki

ALH enkelihoitaja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net