18.05.2017

Ylemmäs

”Tavoittele tähtiä. Sinua nostetaan yhä ylemmäs, yhä useammin, yhä kiihtyvällä nopeudella. Sinä tulet saamaan ohjausta, jota et aikaisemmin saanut tai ollut kykenevä ymmärtämään. Tavoittele tähtiä. Pidä unelmasi korkealla.

Pääset vieläkin ylemmäs tavoitteissasi ja unelmissasi. Keskity kuulemaan mitä sydämesi toivoo. Keskisty kuulemaan mitä sielusi halajaa. Keskity vetämään puoleesi niitä asioita, joita sydämestäsi ja sielustasi haluat. Kuten huomaat, ne ovat asioita, jotka eivät kosketa vain itseäsi. Ne koskettavat kaikkia ihmisiä ympärilläsi. Ne koskevat maapalloa. Sillä sydämessäsi tiedät, että on aika auttaa maapalloa. On aika auttaa ihmiskuntaaa. On aika auttaa itseäsi kohoamaan tasolle, jolloin tunnnet miten kaikki värähtelee samaa taajuutta. Tunnet miten hengität samaan rytmiin Äiti Maan kanssa. Et ole erillinen hänestä. Toiveesi ja haaveesi ajavat sinua eteenpäin. Äiti Maa antaa sinulle voiman mennä eteenpäin. Äiti Maa antaa sinulle alustan, jolta voit tavoitella tähtiä. Nosta katseesi ja huomaa, että yläpuolellasi on tilaa minne kohota silmän kantamattomiin. Kohoa yhä ylemmäs. Sinä pääset vieläkin ylemmäs.” Arkkienkeli Urielin kanavointi 1.5.2017

Hmmm... Tällä kertaa viesti tuntui tulevan hieman etäältä, mutta korkealta. Kanavoidessani mielessäni vilahteli purppuraa ja kultaa. Kyselyjeni myötä Arkkienkeli Uriel nousi tällä kertaa viestin tuojaksi. Tietynlainen viileys tai etäisyys on läsnä viestissä. Mutta silti se koskettaa sydäntä.

Miten sitten voit kohota ylemmäs? Mitä Uriel sillä tarkoittaa? Mieleeni tulee arki ja sen pyörittäminen, eli toisin sanoen oma elämäsi kaikkine tapahtumineen ja velvollisuuksineen.

1. Puhdista ihmissuhteesi. Poista sellaiset kontaktit, jotka eivät tunnu enää hyviltä. On aika antaa niiden mennä. Velvollisuudentunnosta on turha pitää kontaktia ihmisiin, jotka estävät sinua kohoamasta ylemmäs omaan potentiaaliisi. Lukiessasi tätä tiedät tasan tarkkaan kenestä tai keistä on kyse omalla kohdallasi. Työskentely tällaisten ihmisten kanssa on mahdollista, kunhan pidät tietyn etäisyyden heihin, et päästä heitä niin sanotusti ihosi alle. Hoidat sovitut asiat ja velvoitteet, mutta tarpeellisella viileydellä. Tunnistat lukiessasi senkin, mitä tällä tarkoitan.

2. Puhdista ruokailutottumuksesi. Tämä on todella iso osa omaan potentiaaliisi nousemista, mutta samalla äärimmäisen haasteellinen toteuttaa. Tai se on helppoa, jos olet itsellesi rehellinen. Ole rehellinen omalle kehollesi. Pistä suuhusi energiaa antavia eineksiä. Tunnustele mitkä ruoat saavat sinut tuntemaan itsesi energiseksi ja toisaalta mitkä ruoat vievät energiaasi. Eri elämäsi tilanteissa tarvitset erilaista ruokaa. Sinun tulee olla herkkä ja tuntea nämä kehosi muuttuneet vaatimukset. Kysyy rohkeutta ja herkkyyttä tehdä vastoin yleisiä ruokailusuosituksia. Toisaalta kysyy rohkeutta ja herkkyyttä myös tehdä vastoin ”henkisten gurujen neuvoja”. Totuus on alati muuttuva. Sinä olet ihminen ja sinulla on fyysinen keho. Elämäntehtäväsi sanelee sen miten sinun on hyvä ruokkia fyysistä kehoasi. Sinun tulee ruokkia kehoasi siten, että pystyt toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla elämäntehtävääsi.

3. Puhdista ja hyväksy tunteesi. Tunteet ovat ehkä suurimpia opettajia meille täällä maanpäällä. Ilman tunteita kaikki olisi melkoisen helppoa. Mieti, miten helppoa olisi arjen pyöritys ilman ärtymystä tai mielipahaa ja loukkaantumista. Arjessa nämä tuntemukset ovat hyviä suunnan näyttäjiä, ne kertovat missä asioissa on vielä opittavaa ja minkä tunteen hallinnassa voit vielä kehittyä. Tämän tietyn tunteen ilmaiseminen on terveellistä. Esimerkiksi ärtymyksen ulostuominen on terveellistä, mutta tapa jolla sen teet on hyvä valita tarkoin. Tunteissa ja niiden ilmaisemisessa on niin laaja skaala meidän ihmisten välillä, että erilaisten persoonallisuuksien hyväksyminen on erityisen tärkeää tullakseen toimeen kaikkien kanssa. Ja kaikkien kanssa voi toimia, vaikka kaikista tavoista ei niin pitäisikään. Tulisen tunteenpurkauksen vastaanottaminen ei tunnu hyvältä ja toisaalta tuskan ja vihan hiljainen sisällä pitäminen tuntuu vierestä seuraajasta ihan yhtä pahalta kuin ”panttaajastakin”.

Huomaa, että ihminen on isompi kokonaisuus kuin hänen toiminta- ja reagoimistapansa. Tällöin voit sanottaa omaa tunnettasi sanomalla, että et pidän jonkun ihmisen tavasta toimia. Mieti miltä sinusta tuntuisi kuulla, että joku ei pidä sinusta ihmisenä tai että joku ei pidä tavastasi toimia. Näillä kahdella lauseella on suuri ero.

4. Pidä yllä vapaata virtausta Tee asioita, jotka virtaavat lävitsesi luontevasti. Ole sellaisissa paikoissa ja sellaisten ihmisten kanssa, jotka tuntuvat hyviltä. Pahoita mielesi ja päästä siitä irti. Tuomitse vähemmän ja salli enemmän. Kun ajatuksesi, tunteesi ja liikkeesi virtaavat vapaana pysyy arkesi ja elämäsi tasapainossa herkemmin. Huomaat korjaavien liikkeiden tarpeellisuuden helpommin.

Tehtävälista tuntuu kasvavan kasvamistaan, mutta olennaisinta on ehkä kuitenkin se, että kuuntelet itseäsi. Kuuntele sydäntäsi, aivan kuten Urielkin viestissään kehottaa sinua tekemään. Sulje ulkopuolinen ”mölinä” pois ja käänny sisäänpäin. Sieltä löydät totuuden, sinun totuutesi. Oma totuutesi johtaa sinut luonnostaan nousemaan ylemmäs ja ylemmäs. Nouset oman kehityksesi mukana luontevasti, mutta varmasti. Näin on. Tunnethan sinäkin sen? Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Huoli pois.

Noustaan yhdessä uusille tasoille ja tuetaan toisiamme matkalla.

Toivon sinulle huoletonta ja enkelten täyttämää toukokuuta!

Rakkaudella,

Tanja Kettumäki

ALH enkelihoitaja

www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net