24.11.2017

Voisitko olla vapaa?

Niin, voisitko olla vapaa, juuri nyt, tässä hetkessä, kaikesta, aivan kaikesta? Jätä kaikki taaksesi, ja olet, se, se sinä olet, itsessäsi. Sinä vain, se vain, olet, olet vain. Näin voit ajatella, ettei ole mitään, ei ketään, joka sinua vahingoittaisi, sinua ohjaisi, sinä vain, itsessäsi, vapaudessasi.

Siihen asti sinua ohjataan, hyväksikäytetään, voi kyllä, niin voit ajatella.

Kunnes olet vapaa peloistasi, kaikista niistä, niistä naruista sinua vedellään, sinne, ja tänne, kyllä, kaiken aikaa, aina kun vain mahdollista, tarvetta on, siihen tämä yhteiskuntamallimme ikäänkuin perustuu, voit ajatella, ei ole demokratiasta tietoakaan, ellei siihen laske kuuluvaksi pelolla johtamisen, eihän?

Voit ajatella näin, ja avautua itsessäsi, vapaudessasi, kirkkaudessasi, aina vain, ottaa ohjat omiin käsiisi, eikö niin?

Voi hyvin, ole vapaudessasi, jos niin koet oikeaksi, aina vain enemmän, ja enemmän, jos voit.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net