30.10.2017

Voisitko ajatella olevasi pilvessä?

Niin, voisitko ajatella olevasi taivaissa, itse taivaissa, taivaissasi, nyt eläessäsi? Että kaikki olisi taivaallista, jo nyt, tässä hetkessä, ei sinun tarvitse odottaa että madot sinut syövät, kukat ottavat kehosta ravinteet, eihän? Vai vaikuttaako tuo totta olevan sinusta, nuo uskonnolliset tarinat siitä kuinka helvetti meidät syököön, pahat pirulaiset, tai taivas meidät periköön mikäli sinne mielimme, olemme täyttäneet tietyt ihmisten, tiettyjen ryhmittymien sanelemat ehdot? Kuinka taivaalliselta, jumalalliselta tuo ehdottomuus, ehdot sinusta vaikuttavat, jäätkö luokallesi, mikäli et kahvikuppia vasemmalla kädelläsi nosta aina kun sen teet, kahvia juot?

Näinkin voit ajatella, että sielusi, henkesi tasolla sinua ikäänkuin rangaistaan, tai palkitaan, maallisista teoistasi, vajavaisessa tietoisuudessasi, katkeroissasi, ikäänkuin sillä olisi tekemistä kanssasi, sen kanssa minkälainen valon jumalatar, jumala olet itsessäsi, enkeli, valontuoja, pyhittäjä, taivaan ja maan rakentaja, ylläpitäjä?

Mutta kuinka rakkaudelliselta tuo kuulostaa, edes näin maallisesti, insinöörijärjen kannalta katsottuna?

Niinpä, ei siinä juuri järkeä ole, eikä sydäntäkään sen koommin.

Voimme olettaa, hyvillä mielin, raskain sydämin, että kaikki nuo opit vanhat, ovat turmeltuneet, monet niistä, ihmismielten käsissä ikäänkuin, eivät ole puhtaita enää, eivät suoraan lähteestä tulleita, ikäänkuin.

Vai voitko sinä nauttia lähdevettä, joka puhtaasta lähteestä virtaa likasankojen kautta, jätevedenpuhdistamon kautta sinun vesihanaasi, vesisammioosi josta juot nestettä?

Nautitko siitä todella, koetko että se on hyväksesi?

Niinpä.

Voit ajatella, että aivan samoin on monien uskonnollisten, ja henkistenkin oppien osalta, aivan samoin.

Niin monta on mieltä, ja egoa sekoittamassa meitä rakkaudesta, peloissaan, uskaltamatta sukeltaa sinne missä on, vain taivas, vain hyvinvointi, onni, onnellisuus, läsnäolo, oleminen vain, se vain, tietty jumalaisuus, ihanuus, rakkaus, rauha, voima ikuinen, se vain.

Voit ajatella että se kuitenkin olemme, vapaana taivaallisesta mielestä, egon painajaisista, sitä emme tarvitse, voimme olla taivas itsessämme, unelmat, kaikki ne, luoda ne ytimestämme, luomisen ja luovuuden lähteestämme, emme tarvitse muuta, mitään muuta. Ja sydämestämme tuo pursuaa, kun niin tahdomme, tuo puhtaus, yli kaikkien uskonnollisten menojen, henkisten riittien, kaikkien niiden, emme tarvitse niitä enää, voimme vapautua noista, turhuuksista, kaikista niistä, voimme vain olla, olla vain, läsnä, tässä hetkessä, rajoittamattomina, näin vain.

Voi hyvin, sillä se olet, taivas itsessäsi, kun sen oivallat.

Ja kun kuulet sanani, olet jo matkalla, voit uskoa sen verran, pyhää sanaa, jos niin saa sanoa, sillä sieltä, sydämestäsi se virtaa, ja kertoo sinulle sen, sen mitä sinun pitääkin kuulla, ymmärtää, tietää, ei muuta, kussakin hetkessä.

Sillä näin sinulla on ikuinen opastaja maallisessa matkassasi, siinä vain, näin käännyt ikuiseksi oppaaksi itsellesi, muille kanssaihmisille tässä maan päällä, näin vain.

Voitko ajatella tämän arvoa, tämän merkitystä itsellesi, muille, maailmalle?

Niin, sillä voi olla sangen suuretkin vaikutukset sille, miten tämä maailma muuntuu, kehittyy, kasvaa seuraavina vuosina, minkälainen paikka olla ja elää tämä on, vaikkapa 10 vuoden, tai 20 vuoden päästä, voitko ajatella?

Painajaiset luomme mielemme tasolla, järkemme, juuri sen.

Taivaamme luomme toisella tasolla, korkeammalla, mielen yläpuolella, taivaissa itsessään, sydämessään, sydämessämme, sielussamme, hengessämme korkeimmassa.

Voit ajatella näin, tai voit ajatella toisin, se on aivan sama minulle, ikäänkuin, mutta se on SINUN valintasi.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net