03.11.2017

Voisitko ajatella olevasi kuollut?

Niin, voisitko ajatella olevasi kuollut, kuollut jo? Näin voit ikäänkuin hahmottaa, kuvailla itsellesi elämän katoavaisuuden, tässä maallisessa maailmassa, kokemuksessamme, eikö niin? Tuo ikäänkuin avaa sinulle elämän kauneuden, arvokkuuden, mikäli niin haluat. Näin vain voit aavistaa, että tämä on sitä, tämä hetki, miksi olet täällä. Ja kun tuon avaat, avaat itsellesi, voit ikäänkuin avata tekemistäsi, olemistasi, miksi olet täällä? Oletko vain puunaamassa autoja, siivoamassa taloja, tekemässä toimistotöitä, hoitamassa lapsia, tekemässä koulutusta, mitä oletkaan täällä tekemässä?

Vai voisitko ajatella että olemisellasi, läsnäolollasi on merkityksensä, aivan joku muukin merkityksensä, voisitko ajatella niin?

Ikäänkuin avata tietoisuuttasi, ajatustasi siitä mitä on, mitä tulee olemaan, mitä voi olla, mikä on potentiaalisi, todellinen potentiaalisi?

Voitko ajatella näin, ikäänkuin rajattomammin, itsestäsi, elämästäsi, maailmastasi, avata tuota entisestään?

Ja saavut ikäänkuin aukealle, avaralle niitylle itsessäsi, jossa kaikki on mahdollista, kaikki, kaikki mikä on parhaaksesi, kaikki se.

Voit ajatella näin, kokea itsessäsi rajattomuuttasi, ja näin, tästä lähin toimia itsessäsi, olemuksessasi, ikäänkuin, kaikessa missä olet, mitä teet, kaikessa lopulta, näin vain.

Tuolloin astuu rajattomuus peliin, arjessakin, käytännöissäsi, tavoissa, kaikessa, aivan kaikessa, jopa siinä miten juot vettä, miten syöt, mitä syöt, miten liikut, mitä sanot, miten puhut kullekin, kussakin hetkessä, miten ajattelet, miten näet asioita, kuulet, miten aistit asioita, vuosiakin etukäteen, ikäänkuin, aistit vain mitä on, ennenkuin kukaan siitä sanookaan, näet kunkin alitajuiset mallit, lukot, esteet, kuten on tarpeen, voit heitä jopa auttaa tuossa, vapautumisessaan, kun on aika, ikäänkuin.

Voit ajatella näin, tai voit ajatella toisin, kuinka vain, tuo on päätöksesi, valintasi, voit tuossa kuunnella sydäntäsi, tai mieltäsi, järkeäsi, mitä on, näin sinua testataan, ikäänkuin, kaikessa, kussakin hetkessä, tilanteessa, aina vain.

Voit ajatella, että kaikki on hyvin, kaikki, aina vain, ei ole muuta.

Voi hyvin, ajattele kauniisti, tunne autuaasti.

Kuinka vain ajatteletkaan, tunnetkaan, tuo on totuutesi, tuo on maailmasi, tuo on elämäsi.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net