24.01.2018

Voisitko ajatella olevasi kevyt?

Kevyt kuin kukka, kevyt kuin tuulahdus keväinen, kevyt kuin uni, kevyt kuin ajatus, tunteen pölähdys, aavistus, kevyt kuin vaivainen ruohonkorsi, keijukaisen henkäys, kevyt kuin voikukan itiö lentäessään, kevyt kuin vaiva josta et tiedä, voisitko olla näin? Niin, kun ymmärrämme, että olemme keveitä, koemme sen, ei meihin raskaudet taitu, tartu sillä tavalla kuin muuten, kuin uidessamme mielemme raskaissa merissä, kokien kaikki raskaudet totena, vaivana, kipuna, sairautena, pahoinvointia, kun koemme että olemme yhtä kuin nuo kokemuksemme, voisitko kokea toisin, oivaltaa ettet ole nuo, nuo vaivat, kivut, pahoinvoinnit, et ole koskaan ollut, et tule koskaan olemaankaan, näin vain voit kääntää ajatustesi suuntaa, eikö niin?

Ja kun tuohon pääset, tuo olet, voit päästää kaikesta irti, kaikesta vanhasta, yhä vain uudestaan ja uudestaan, tarvittaessa. Kun negatiivinen valtaa, tulee esiin, tunteisiisi, kokemukseesi, jälleen voit päästää irti, kohdata tuon vanhan kaikessa komeudessaan, kaikessa hirveydessään, ja sitten, sitten vain päättäväisesti voimassasi päästät siitäkin irti.

Näin toimii henkinen kasvu, vapautuminen egomme voimasta, haltijuudesta, astumme uuteen, avaruuteen, aukeuteen, autuuteen, tietoisuuteen itsessämme, laakeaan olemukseen jota ei ole, ja on, samanaikaisesti, joka on kaikki eikä mitään, yhtäaikaisesti, paradoksaalisesti täyttäen kaiken, ollen ei yhtään mitään, juuri näin.

Otamme itsemme, omaksemme, olemme se, kuka olemme, yhä vain, uudelleen ja uudelleen, enemmän ja enemmän, kuorimme valheellisen kuoremme, pintamme pois haittaamasta aukeuttamme, viisauttamme, voimaamme, rakkauttamme, iloamme, elämän voimaamme, kaikkeutta itsessämme.

Näin voit ajatella tekeväsi työsi, vapautuvasi, keventyväsi keveämmäksi kuin se keijun henkäys, ajatus, tullen voimakkaammaksi kuin avaruus, aurinko, kaiken maan ja taivaan luoja, ikäänkuin, jos näin saan kolkutella tietoisuutesi rajoja, saanhan?

Voi hyvin, ole autuas, aina vain, jos niin tohdit tehdä, sillä se sinä olet, olet vain, läsnäolossasi, kaikkeudessasi.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net