01.11.2017

Voisitko ajatella, olevasi ilmaa?

Niin, voitko ajatella olevasi kevyt kuin ilma ympärilläsi, yhtä eteeristä tavaraa, materiaalia, et kehoa, fyysistä lainkaan siinä mielessä kuin ehkä mielessäsi luulet? Voitko ajatella, olevasi kevyttä kaasua, olemusta luontaista, vapaata, vapaasti liikkuvaa, virtaavaa, jonka kulkua eivät edes seinät, esteet fyysiset estä, liikut toisilla tasoilla, taivaallisilla, voitko ajatella niin? Niin, voitko ajatella, että olet ajasta ja paikasta riippumaton olento, olet samanaikaisesti kaikkialla, sekä siellä, ja täällä, niinkö? Voinko ajatella että näin olet, olet aina ollut, tulet aina olemaan itsessäsi, ytimessäsi?

Näin kun ajattelet, voit ajatella, tuntea, kokea itsessäsi, vapaudut suuresta taakasta, kaikesta siitä mitä maa päällään kantaa, ihmiset, monenmuotoiset, monenlaiset, sillä on harhaa, ei totta, että olemme sidottuja tähän fyysiseen kehoomme vain, mieleemme, tuo on tieteen tuomaa rajallista tietoisuutta, valhetta itsessään, näin vain voimme itseämme harhauttaa, pitämällä toisen silmämme kiinni, ikäänkuin, näin vain se onnistuu.

Voit ajatella, että olet rajaton olento itsessäsi, se vain, ja kun sitä kuuntelet, tiedät kaiken, näet kaiken, koet kaiken, onko ihmeellisempää?

Hulluahan tuo on, pähkähullua, mieletöntä, ajatuksetonta, mutta puhuinko jo mielestä, sen vaikutuksesta, egon taivutuksista, miten se luo maailmaa, elämää, kauhussaan, painajaisissaan, harhoissaan, painaa ihmisiä alaspäin, hyväksikäyttää heitä, tappaa heitä, kiduttaa heitä, kivutakseen ikäänkuin korkeammille askelmille?

Kuulostaako tuo sinusta taivaalliselta opilta jota sinun on kuunneltava?

Koetko sen edes hyödylliseksi, jos katsomme maailman tasoa, kehitystasoa, näetkö sitä jo riittävästi, näitä mielen painajaisia ympärillämme, sotia, epäreiluja sopimuksia kaikenmoisia, sotilaallisia nujertamisia, hallitsemisia, kontrollointeja, median propagandaa, johtajien, päättäjien syvää korruptiota?

Kaikki tuo, on, egon, mielen painajaista vainen, ei todellista, ei lainkaan, ei totuudesta käsinkään, ei sillä ole siihen kosketuspintaa, ei lainkaan.

Voit ajatella, että näin on, tai ei ole, sen ei ole väliksi, vain sen mitä ajattelet, tunnet, koet, päätät kokea itsessäsi, juuri nyt.

Siinä on valtasi, piikkisi, valintasi, mahtisi, voimasi, siinä vain. Vain siinä.

Käytä se viisaasti jos voit.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net