14.10.2017

Voisitko ajatella, että olet sielu?

Niin, voisitko ajatella, että olet kuolematon sielu, ikuinen, ruumiissasi, kehossasi, tässä kokemuksessasi, juuri nyt?

Ja kun näin voit ajatella, voinet ajatella, että kaikki kokemus, harha, tuska, on turhaa lopulta, voit vain nauttia elämästäsi, eikö niin, tästä ainutlaatuisesta kokemuksestasi maan päällä, yksin ja erikseen, yhdessä ja osana kokonaisuutta, eikö niin?

Voit ikäänkuin avata sydämesi, antaa sielusi laulaa hallelujaa sinulle, ympäristöllesi, virrata rakkautta, kaikkialle lopulta, tätä sinä olet, se on perusolemuksesi, ikäänkuin, rakkaus itsessäsi, muuta ei ole, muuta et ole, näin vain voit kääntää pääsi, aurinkoisempaan suuntaan, eikö niin?

Voit luopua vanhoista uskomuksistasi, kuinka heikko olet, kuinka uhri olet, kuinka olet satutettu, kaltoin kohdeltu, eikö niin, sillä kuka voisi kuolematonta sielua, henkeä, sinua, vahingoittaa, millään tavalla?

Niin, eihän tuo ole mahdollista, jo ajatuskin tuosta saattaa tuoda hymynkareen suupieleesi, eikö niin, niin kummallinen on mieli, mielemme, kaikenlaista hassunhauskaa keksiessään, ja sitten uskomme sen kuin keksin upotamme suuhumme, nauttien siitä täysin siemauksin, eikö niin?

Voisitko ajatella, että olet vapaa, täysin vapaa, kaikista ahdistuksistasi, koukeroistasi mielen, juuri nyt, kaikki uskomukset, kaikki tunnelukot, rajoitteet, pelot joita omaat, voit ne nyt asettaa vierelläsi koppaan, antaa sen virua virran mukana kaukaisuuteen, olet paljas, alaston itsessäsi, täynnä elämää, virtaavaa, rakkautta, luontoa, luonnollisuutta, olet vain, olet vain?

Näin vapaudut, näin vapahdat itsesi, olet vapahtaja itsellesi, kun tämän työn teet, itsessäsi, vain siellä.

Kun, niin kauan kuin, haemme vapahdusta, ulkoa, vapautusta, olemme mielemme vankeina, niin vain tapahtuu, niin sallit tapahtuvan.

Kaikki, aivan kaikki, tapahtuu sisälläsi, siellä vain sielussasi, hengessäsi, vain siellä, siellä sen luot, kaiken sen, kokemuksesi, maailmasi, ihmisuhteesi, elämäsi, kaiken siinä, aivan kaiken, konkreettisenkin, ei ole muuta, kaikki olet, voitko uskoa?

Ja kun tämän uskot, näet, tiedät, tiedostat missä muutoksen avaimet piilevät, eikö niin?

Vieläkö hamuat pihan vajaan niiden perään, vai joko voisit kajota sisimpääsi, sinne herkkyyteesi, kipuihisikin?

Kuinka kauan vielä, sinnittelet, kärsit, konttaat, kuinka kauan tahdot tehdä sitä?

Koska nouset voimaasi, valoosi, kaikenkattavuuteesi, kaikentietävyyteesi?

Kyllä, kaikentietävä luoja olet itsessäsi, kaikkivaltias, sillä kaikki olet, kaikki on sinussa, on vain tietoisuus, kaiken kattava tietoisuus, ja tuo tietoisuus, jos saan suoraan sanoa, se olet sinä, sinä se olet, vain sinä.

Lue tämä totuudeksesi, ja olet alkava uuden matkan, uuden seikkailun, uudet raamit, puitteet kokemuksellesi, elämällesi, maailmallesi, kaikilta osin, näin vain, sekunnissa tämä tapahtuu.

Voi hyvin, ole itsessäsi, sydämessäsi, jos niin koet oikeaksi, ja näin maailmasi on muuttuva, kirkkaaksi paikaksi olla, ja elää, toimia, kaikkien eteen, kaiken eteen, kaikessa rakkaudessa ja puhtaudessa, vailla kärsimystä, ja tuo vaikuttakoon kaikkeen, aivan kaikkeen, suurella voimalla, ikäänkuin.

 

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net