17.11.2017

Voisitko ajatella, että olet olemassa?

Niin, voisitko ajatella, että olet olemassa, sinä, sinä itse, iankaikkisesti, aina vain, voisitko ajatella näin hurjasti, kokea näin hurjasti, mielettömästi itsessäsi? Voisitko? Niin, voisitko tai et, siitä on kyse, mitä katsot, mille avaudut, mille et, mille päätät, asetat päätöksesi, valintasi, mihin katsot, miten, miten näet, koet asioita, kaikkea lopulta, eikö niin? Sillä luot maailmasi, kaiken siinä, lopulta, ei ole muuta, jos näin voi ajatella?

Ja voihan, sillä olet kaikkiluova olento itsessäsi, jos näin saan sanoa, oman mielipiteeni, sydänpiteeni, ikäänkuin, voinhan näin tehdä?

Sillä olemme kaikki, luojan kapistuksia, luomuksia ikäänkuin, evoluution muovaamia, käsittelemiä, mutta silti henkisiä olentoja, luojan käsissä ikäänkuin, omaten itse luojan voimat, kaikkeuden, viisauden siinä, kaiken siinä, ikäänkuin, ytimessämme.

Näin vain käännymme luojaksi itsessämme, yhä vain, vähitellen, kuten tahdomme osoittaa mieltämme, sydäntämme, vapautua itsessämme, kaikesta vanhasta, kaikesta siitä mihin olemme oppineet, mihin meidät on koulutettu, ikäänkuin. Ja vapaudumme, vapaudumme kaikkeuten, olemme sitä, sitä vain, ikäänkuin, näemme kaiken, koemme kaiken, tunnemme kaiken, olemme yhtä kaiken kanssa, tiedämme kaiken, aivan kaiken, ikäänkuin, ytimessämme, vaikkei sitä meille kerrotakaan, maallisella vaelluksella oppiessamme, kokiessamme, ikäänkuin.

Voit ajatella näin, voit ajatella toisin, kuten vain ajattelet, tuo on tahtosi suunta, autuutesi, avaruutesi, uskomuksesi verkot supistavat tietoisuutta, tai vilpittömyytesi, uteliaisuutesi avaa ne kaikki, yksi kerrallaan, solmu kerrallaan verkot vapautuvat, ja olet verkoitta, sumutta itsessäsi, näet vain, olet vain, koet vain, näin vain olet, ja olet.

Voi hyvin, ole autuas itsessäsi, kaikkeus itsessäsi, jos niin tohdit, koet oikeaksi ikäänkuin, kun olet nähnyt riittävästi mielesi maailmaa, surkeuksia, kokenut sen jo riittävän itselläsi, omalta osaltasi, ikäänkuin.

Tuolloin valaistut itsessäsi, vapaudut, yhä vain, vanhoista synneistä kaunaisista, ja olet totuuden tiellä, ikäänkuin, sisäisen totuuden, sillä ulkoasi et sitä tule löytämään, et ikinä, näinkin voit ajatella.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net