15.11.2017

Voisitko ajatella, että olet mieletön?

Niin, voitko hetken ajatella, sitä pientä mahdollisuutta, että olet mieletön itsessäsi, täysin mieletön, tietoisuudessasi? Mitä tuo tarkoittaisi, jos hylkäisit kaiken vanhan, olisit vain, läsnäolossasi, rauhassasi, ytimessäsi, siinä vain, tietoisuudessasi joka on tyhjä, ja samalla täysi, kaikenkattavan täysi, samanaikaisesti ikäänkuin? Miltä tuo tuntuisi, vanhaan mieleen verrattuna, joka ohjaa meitä kaiken aikaa, ahdistaa, vääntää meitä mutkalle, tuo meille pahaa oloa, rajoittavia uskomuksia, pelkoja, kaikenlaisia tunteita kavaliakin, miltä tuntuisi olla ilman, vailla tuota sekamelskaa, harhaista rakennelmaa, kokonaisuudessaan? Kuvittele nyt tuo tunne, kokemus sydämessäsi jos voit, tunne se, koe se, nyt, juuri nyt, mitä sinulle avautuu sinä?

Olisiko tuo niin kauheata kuin sanotaan, olla järjetön, mieletön itsessäsi?

Voisiko ajatella, että tuo on sitä, juuri sitä, mitä muutamat opit, harhaisetkin, ja varhaiset, ikäänkuin opettavat, kun teet näin ja näin, saavutat ikuisen onnen, autuuden, näiden tiettyjen harjoitteiden avulla, eikö niin?

Ja tuohon on omat gurunsa, systeeminsä, lahjoituksetkin vanhat, ikäänkuin, eikö niin?

Tuo on kaikki on vanhaa, hyvin vanhaa perua, mutta sitä ei enää tarvita, ei enää, jos nyt tahdot matkata, ikuisuuteen, itsessäsi, näin vain, sydämessäsi, vaikka näiden hentojen sanojeni voimalla, tuella, näin vain, kuin taikaiskusta voit sen tehdä, kokea sen, vapauden, vapauden kaikesta, näin vain.

Voitko ajatella tuota, että meille ikäänkuin tarjotaan, hopeatarjottimella, autuutta, kaiken aikaa, emme vain sitä huomaa, näe missä se on, piilee, ainaisesti, sydämessämme, siellä vain. Siellä se on aina ollut, tulee aina olemaan, tuo on ikäänkuin portti, porttisi unohdukseen, autuuteen, avaruuteen kaikkeuteen, sielusi ja henkesi porteille, korkeimpasi, sen todellisen olemuksesi, hahmosi, ikäänkuin.

Siellä voit olla, sieltä ammentaa, tuoda sen elämääsi, kaikkeesi, kunnes olet vain sitä, autuutta itsessäsi, valoa, rakkautta, sitä vain.

Voi hyvin, ole autuus itsessäsi, näin vain, avaa itsesi, sydämesi, näin vain, jos tohdit niin.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net