18.10.2017

Voisitko ajatella, että olet kuuro?

Niin, voisitko ajatella, että tässä hetkessä, juuri nyt, olet kuuro, oletko niin? Kuuletko sydämesi kuiskauksen, sen hiljaisen, vienon äänen, jolla sydämesi sinua ohjaa, kohti autuutta, valkeutta, vapautta, kaikenlaista hyvää, kaunista, rakkauttakin? Kuuletko sen, seuraatko sitä, kasvun polkuasi?

Kyllä, kasvun, sillä ei tuosta polusta tule kipujakaan puuttumaan, niiden kohtaamista, niistä vapautumista, ennenkuin kohtaamme tuon, aukeuden itsessämme, vapaan kohdan, riippumattoman, takertumattoman rakkauden itsessämme, joka vain on, ja on.

Tuossa, tuossa kohtaa, olet ikäänkuin saapunut maaliin, tavoitteeseesi ensimmäiseen, elämässäsi, jos niin saa sanoa, näin suoraan?

Mutta, mikäli et kartanlukijan kehotuksia kuule, kuuntele, miten nopeasti luulet löytäväsi perille tuolle aukealle, tyyneytesi perikuvalle, hyvinvointisi ytimeen, sinne missä rauha, voima, rakkautesi, ilosi vain lepää, ei muuta?

Niin, voi siinä hetki vierähtää, ellei toinenkin, eikö niin?

Vai ajattelitko että mielesi, järkesi, pelkosi sinua sinne johdattavat, vapauteen itsessäsi?

Älä pidätä hengitystäsi, jos tuota odotat, näin mestari Moojin sanoja mukaellen, hänen hienosta esityksestään, puheestaan mielen esityksistä, showsta, draamasta, siitä mitä mieli on, mitä se näyttämölle kampeaa, mitä sinä et ole, mitä ehkä olet, tuohan on vain sinun kokemuksesi, eikö niin?

Niin voit ajatella, että ytimessäsi, ydinolemuksessasi olet täysin vapaa, kaikesta, kaikesta kärsimyksestä, piinasta, vastoinkäymisistä, kaikesta siitä, niitä ei ole, emme koe enää elämäämme tuon kautta, tuolla lailla, emme lainkaan, elämä on saavuttanut täyttymyksensä, tässä hetkessä, juuri tässä hetkessä, sillä muuta ei ole. 

Ei ole koskaan ollutkaan, ei tule koskaan olemaankaan, näin vain ajattelemme, voimme ajatella, eikö niin?

Voit ajatella hyvin, voit ajatella huonosti, kuinka vain ajattelet, se on lakisi, raamisi, ikäänkuin, eikö niin?

Voi hyvin, ole itsesi, ole vapaasi, kaikessa, ja olet, se sinä olet, kyllä.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net