12.10.2017

Voisitko ajatella, että olet kuolema?

Niin, voisitko ajatella, että olet kuolema itse, itsessäsi? Sekä syntymä, kaikki se, kaikki se niiden välilläkin, syntymästä kuolemaan, kuolemasta syntymään, kaikki se olet, kaikki. Voisitko ajatella näin, avartaa näkemystäsi siitä mitä on, mitä voi olla? Avata tietoisuuttasi, sydäntäsi, kaikkeudelle näin? Näin vain?

Voitko ajatella, että kun olet tässä hetkessä, herkkänä ikäänkuin, vain tiedostat kaiken, kaiken senkin mitä näiden sanojen takana sinulle välitän, ikäänkuin tukea, valoa, rakkautta, koet sen vain, vastaanotat ihanuudellasi, rakkaudellasi, kaiken sen hyvän voit sallia itsellesi mitä on, kaiken sen, eikö niin? 

Ei sinun tarvitse sitä rajoittaa, peloissasi, muissa rajoituksissasi mielen, ei lainkaan.

Näin vain voimme olla vapaita, vapaita mielen, kaiken, ahdistuksista, vaikeuksista, niitä ei ole, tietoisuudessamme, on vain virtaus, vapaasti virtaavuus, se vain.

Näin vain voimme avarasti toteuttaa itseämme, kaikessa, kussakin hetkessä, olla vain, ja tehdä, toteuttaa sen, minkä sydämemme ohjaa, sen vain, ei muuta.

Liian yksinkertaista? Liian helppoa?

Liian vaivalloista? Liian vaikeata?

Kuinka vain ajattelet sen, niin on, näin luot totuutesi, kaikessa, aivan kaikessa.

Voi hyvin, kuuntele sydäntäsi, jos tohdit, seuraa sitä, jos niin koet oikeaksi, aina.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net