16.10.2017

Voisitko ajatella, että olet kevät?

Niin, kevät olet itsessäsi, syksy, talvi, kesä, ja kaikki niiden välilläkin, ikäänkuin yhdistelminä, nekin sääilmiöt jotka eivät näihin sovi, rakeita kesällä, jne., nekin voit kokea olevasi, itsessäsi.

Näin vain ajattelet, voit ajatella olevasi, kaikkeus ympärilläsi, kaikki se, mitä näet, mitä koet, mitä kuulet, mitä tunnet, kaikki se, olet, olet vain.

Ei ole muuta.

Ja kun tuon voit käsittää, voit antaa anteeksi kaiken, sillä kaiken olet itse luonut itsessäsi, ikäänkuin, vaikkei se ihan niinkään ole, asiat tapahtuvat monimutkaisessa luojamatriisissa ikäänkuin, monilla tasoin, tavoin, samanaikaisesti nyt-hetkessä, monissa ajoissa, ulottuvuuksissa, syy-seuraus-aikajatkumoissa ikäänkuin, näin vain, kuin leikiten, vailla huolen häivää.

Näin vain on, että koemme monen monta kokemusta, tässä nyt hetkessä, monissa ajoissa, monissa hahmoissa, täten olemme, itse se, se moniulotteinen olento, kaikki siinä, ikäänkuin, jos näin voimme ajatella, olen sinä, olet minä, näin olemme, yhdessä täällä, katsomassa toisiamme, kokemassa toisiamme, itseämme lopulta, näin vain.

Voi hyvin, ole maallisesti itsesi, henkesi, korkeutesi, ja anna rakkauden paistaa lävitsesi, rakkautesi, ja näin olet pelastava maan ja taivaan, ikäänkuin, näin vain luot kaiken uudeksi, kaiken.

 

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net