01.09.2017

Virtaus ja palo

”Aivan kuin vesi on läpinäkyvää, niin sinunkin on hyvä olla läpinäkyvä. Ole keveä, muuntaudu, jousta, mene virran mukana. Jos taistelet virtaa vastaan, saat harmeja itsellesi. On hyvä oppia tuntemaan minne virta kulloinkin sinua ohjaa. Tuolloin tunnistat milloin on aika päästää irti kontrollista ja sallia virran kuljettaa sinua juuri oikeaan paikkaan, juuri oikeaan aikaan.

Monia pelottaa virran mukaan heittäytyminen. Kerron sinulle, että se on ainoa keino saavuttaa rauha ja tasapaino. Se vaatii siteiden katkaisua, se vaatii rohkeutta seurata vahvaa kutsua. Ja kutsun seuraaminen on helppoa; miten voit vastustaa sisälläsi olevaa paloa? Se ryöstäytyy väkisin hallinnastasi, koska sisintä paloaan ei pysty hallitsemaan, sisintä kutsumustasi. Kutsumusta toteuttaa itseäsi. Luoda, visioida ja toteuttaa itseäsi. Tunnista tämä virta sisälläsi, se ohjaa sinut paikkaan ja hetkeen, jossa olet oikeassa ympäristössä toteuttamassa itseäsi. Toteuttamassa omaa virtausta sisälläsi. Sinussa on sekä palo, että virtaus. Ja molempia tarvitaan. Tulta ja vettä. Tulta ei saa olla liikaa, muuten kärvennyt ja palat loppuun. Vettä ei saa olla liikaa, muuten hukut ja uppoa muodottomuuteen. Vastaa virran kutsuun, toteuta palo sisälläsi. Vesi kantaa sinua, aallot kuljettavat ylös ja alas, mutta suunta on aina oikea. Luota. Sisäinen kutsumuksesi, sisäinen palosi huutaa päästä vapaaksi. Vapauta tulesi ja toteuta intohimosi luoda ja ilmaista itseäsi. Näin tehdessäsi hoidat myös muita ja tuot oman energiasi Äiti maalle. Virtaus on ympärilläsi, palo on sisälläsi. Ole tietoinen näistä kahdesta voimasta ja seuraa niitä. Luota.” Christel-enkelini kanavointi 1.8.2017

Elokuun ensimmäinen viikko on minun viimeinen viikkoni täällä Costa Ricassa. On aika tehdä viimeiset tutkimusmatkat tässä kauniissa maassa. Huomaan tarvitsevani meren läheisyyttä. Espanjankielen opiskeluni sekä vapaaehtoistyöni musiikkikoulussa on tapahtunut pääkaupungissa San Joséssa, mutta viikonloput olen pyrkinyt kiertämään maan muissa osissa. Ja todella tunnen meren kutsun sisälläni. Kaipaan meren läheisyyteen. Se tuntuu niin valloittamattomalta ja kesyttämättömältä, kiehtovalta. Tunnen yhteneväisyyttä meren kanssa, minussa on osa meren energiaa.

Olen saanut ilolla tutustua moniin ihaniin ihmisiin täällä, sekä paikallisiin että muista maista tulleisiin. Sain kunnian uida meressä amerikkalaisen ystäväni kanssa, joka ei ollut ikinä uinut meressä. Minulle aivan käsittämätön asia, ettei joku ole uinut meressä! Mutta sitten avasin mieleni ja sydämeni ja ymmärsin, että hän asuu Texasissa, jossa merta ei ole lähettyvillä. Yhdessä menimme veteen ja opettelimme tekniikkaa, jolla isommat aallot on hyvä ottaa vastaan. Huomasin kertovani hänelle, että meri on täydellinen opettaja virran mukana menemisestä myös elämässä yleisesti: jos koitat pinnistellä virtausta vastaan peläten ulapalle joutumista saat vain suolavettä nenääsi ja loukkaat todennäköisesti myös jalkasi. Parempi antaa vain meren imaista sinut hetkeksi kauemmas rannasta. Meri heittää sinut kyllä myös takaisin. Täytyy myös osata aistia, milloin on hyvä mennä allon harjalla ja milloin on turvallisempaa sukeltaa aallon sisään. Hän kuunteli ja seurasi minua mielenkiinnolla. Ihanaa käsinkosketeltavaa symbolismia. Ja niin osuvaa, että oikein kutkuttaa! Täydellinen kokemus, kaikille osapuolille. Minulla on tunne, että merikin tykkäsin olla opetushetkessä mukana ja tuki meitä.

Herkkä ja voimakas Christel-enkelini puhuu viestissään myös palosta. Olen saanut seurata täällä ihmisiä ja heidän intohimoista luovuuttaan. Jos jotain haluan tuoda täältä mukanani, niin se on ihmisten heittäytyminen. Toki täältä löytyy sulkeutuneita, pelokkaita ja epävarmoja ihmisiä, aivan samoin kuin mistä tahansa muualta. Mutta olen nähnyt miten isäntäperheen tyttö harjoittelee peilin edessä rohkeasti laulamista välittämättä ympärillä olevista ihmisistä, olen saanut seurata täydellistä heittäytymistä limbokilpailussa sekä olen saanut tanssia vapautuneesti tähtien loisteessa mahtavan latino-popmusiikin tahdissa samoin tuntevien ihmisten kanssa.

On kaunista seurata ihmistä, joka tekee jotain täydestä sydämestään, intohimolla, sisäisellä palollaan. Tuollon ihmisessä yhdistyy herkkyys ja voima yhtäaikaa. Mieleeni nousee hyviä ohjeita elämään: laula, soita ja tanssi intohimolla, siivoa intohimolla, pysähdy syömään intohimolla, nuku täydelllisessä rauhassa ja levossa ”intohimoisesti”, herää innolla ja ”intohimoisesti” uuteen päivääsi. Elä 100% omaa elämääsi.

Viikon verran pääsen keräämään vielä kokemuksia täältä kaukaa ja sitten alkaa arki Suomessa. Haluan jatkaa elämääni sisäisen paloni mukaan lempeän virtauksen mukana liikaa taistelematta, liikaa yrittämättä. Haluan vain olla ja vetää puoleeni oikeat ihmiset, oikeat tilanteet, oikean ajoituksen.

Tätä toivon myös sinulle.

Sydän täynnä kiitollisuutta,

Tanja Kettumäki

ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja

www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net