26.05.2015

Vapaa virtaus

”Meidän täytyy olla valmiita luopumaan siitä elämästä, jonka suunnittelimme, jotta saisimme elämän, joka odottaa meitä.” - Joseph CambellNiinpä niin. Oma tahto ja omat suunnitelmat. Ihmisen mieli haluaa koko ajan tietää missä mennään ja minne mennään. Voiko meitä syyttää siitä? Elämän kontrollointi tai sen yrittäminen on jollain lailla iskostettu ihmiseen.

Asioiden pakottaminen tiettyyn muottiin, pinnistely, väkisin johonkin suuntaan puskeminen, kova työnteko ja uhrautuminen tuntuvat varmasti meistä kaikista tutuilta. Taidetaanpa sananlaskussa sanoa, että kova työnteko myös palkitaan. Mieleeni nousee onneksi myös sanonta, jossa todetaan, että tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä.

Olen itse kamppaillut alkeellisen asian kanssa viime aikoina. Olen ajatellut (huom! nimenomaan AJATELLUT), että miksen voisi tehdä jotain asiaa, niin kuin minua on neuvottu. En ole keksinyt yhtään järkevää syytä poiketa neuvoista tai olla hyväksymättä tilannetta sellaisena kuin se on. Kuitenkin olen viivytellyt asioiden hoitamisessa, keksinyt syitä sen lykkäämiseen ja puhunut itseänikin sekaisin, miksen ole vielä edennyt asiassa. Kuitenkin sisälläni on jokin pieni ”jumitus” ja nyt tiedän, että se on ollut siellä syystä. Minun kuuluukin ”jumittaa” tässä kohtaa ja kuunnella intuitiotani ja sydäntäni, jotka molemmat neuvovat odottamaan jotain vielä parempaa. Jos valitsisin edetä tilanteessa totuttuun tapaan, tuottaisi sekin jonkinlaisen onnistumisen. Mutta paras lopputulos on vielä tulossa jotain toista kautta, ehkä jopa yllättävältä taholta.

Kun minä uskon ansaitsevani vain kaikkein parasta, silloin vedän puoleeni vain kaikkein parasta. Minun ei tarvitse tyytyä siihen ”ihan ok” -tasoon. Minulle kuuluu runsaus ja yltäkylläisyys. Meille kaikille kuuluvat ne. On hienoa saada herätys enkeleiltä ja ympäröivältä maailmalta, että voin valita kuinka tahansa: saan ansaitsemani onnen mitä kautta vain. Se kirkkain ja minulle eniten onnea tuova lopputulos löytyy ehkä kuitenkin sieltä, missä on vähiten pakottamista ja hampaiden kiristymistä. Luentevuus ja energian vapaa virtaus kuuluvat sellaisiin päätöksiin. Minä saan toimia oman persoonani kautta ja toiset saavat vapaasti ilmaista omaa persoonaansa. Ja mikä ihaninta, saan aivan itse valita mitä valitsen. Kukaan toinen ei voi valita puolestani. Kukaan toinen ei tiedä, mikä tuo minulle suurimman onnen elämääni.

Uskon siihen, että parhaimmat päätökset tulevat kuin itsestään. Silloin tuntuu, ettei tarvitse edes tehdä valintaa, vaan asiat sujuvat ihan luonnostaan, omalla painollaan. Ymmärrän ja tiedän, että joskus elämässä täytyy myös tehdä todella suuria ja vastuullisia päätöksiä ja vieläpä nopealla sykkeellä. Mutta haluan uskoa, että tuolloinkin on mahdollista saada paras ratkaisu esille tutkailemalla sisintään, miltä eri ratkaisut saavat sydämen tuntumaan. Täyttyykö sydämeni keveydellä ja helpotuksella tuosta päätöksestä? Tuottaako tuo valinta hämmennystä, epätoivoa ja raskautta sydämeeni? Esittämällä pieniä, yksinkertaisia kysymyksiä omalle sydämelleen, saa selkeyden niin pieniin kuin suurempiinkin valintoihin. Ne eivät enkelten silmissä poikkea millään tavalla toisistaan. Me ihmiset luokittelemme ne suuriksi tai pieniksi.

Vapaa virtaus niin tunteissa, ajatuksissa kuin teoissakin saa kaiken luistamaan upeasti. Kun minusta tuntuu siltä, ostan kukkia kotiini tai uudet verhot, vaikka edelliset ovat vielä ihan hyvät. Kun minusta tuntuu siltä, sanon rohkeasti puolitutulle, miten kaunis hänen paitansa onkaan tänään. Kun minusta tuntuu siltä, uskallan ajatella, että minä ansaitsen vain parasta. Kaikki etenee luonnollisesti, vapaasti, ilman painetta. Jos minusta ei tänään tunnu siltä, jätän sen tekemättä. Sillä sipuli. Tietysti hoidan sovitut asiat suhtautumalla niihin niiden vaatimalla vakavuudella. Mutta aina kun on kyse omasta elämästäni ja omasta hyvästä olostani, kuuntelen itseäni ja omaa oloani; en pakota itseäni toimimaan, kuten muut olettavat minun toimivan.

Aur-enkelini kanavointi 2.5.2015

Kuuntele omaa sydäntäsi, sitä magneettia joka vetää sinua johonkin, työntää sinut melkein väkisin jonnekin, saa sinut tekemään odottamattomia tekoja ja päätöksiä. Et voi vastustaa intuitiotasi, ainakaan kovin kauaa. Hyvä olo seuraa sinua, kun olet vapaassa virrassa. Helppous ja vaivattomuus kuuluvat vapaaseen virtaukseen. Se tuntuu kuin joku ohjaisi askeleitasi tänään hieman eri paikkaan ja valitsemaan hieman totutusta poikkeavan reitin. Vapaa virtaus mahdollistaa yllätykset elämässäsi. Jos pidät tiukasti kiinni rajoistasi, siitä mikä on mahdollista ja mikä ei ole mahdollista, rajaat itse omaa onneasi. Vapaaseen virtaukseen kuuluvat myös tavallisuudesta poikkeavat tilanteet. Niinpä kehotammekin Sinua tärkeä ihminen uskaltamaan poiketa omista loistavista suunnitelmista, jotta voisit antaa meille enkeleille mahdollisuuden raottaa vielä siitäkin parempia mahdollisuuksia tulla elämääsi.”

Hoidetaan ilolla ja kevein sydämin velvollisuutemme, nautitaan omasta vapaasta tahdostamme ja virtauksesta meissä ja koko maailmassa. Imetään vapautta itseemme.

Aurinkoista ja lempeää toukokuuta Sinulle ihanan vapaa ihminen!

Rakkaudella

Tanja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net