19.10.2015

Vanhuus ei tule yksin!

Väsymys lienee yksi oireista, joita lähes jokaisella kilpparin vajaatoimintaa potevalla on. Itselläni väsymys tulee ja menee aaltoina.

Viimeisen viiden vuoden aikana kuvittelin monesti, olevani niin vanha (48 v), että en vaan yksinkertaisesti jaksa. Eli vanhuuden vaivoja, kun uupuu niin helposti. Oman mittapuuni mukaan tämä tarkoitti siis sitä, että en illalla kello kuuden jälkeen jaksa kuin maata sohvalla, kun on aamukuudelta aloittanut normaalin "touhuamisen".

No, kyllä viime talvena olin oikeasti väsynyt. Reilu puolen vuoden ikäinen saksanpaimenkoira piti huolen ulkoilusta ja sen kanssa meni kyllä kaikki "ylimääräinen" energia. Töiden ja koiran jälkeen ei illalla kyennyt enää mihinkään, yöunet olivat se kaksitoista tuntia ja iltapäivällä olisi jo ihan mieluusti huilannut. Onneksi duunit on istumista, ei fyysistä...tai no joo, kun pää ihan tukossa työn taso saattoi olla mitä hyvänsä.

Salus FloradixLoppukesästä väsymys otti taas ylivallan, mutta yhden hyvän avun löysin, Salus Floradix, joka on nestämäinen ja kasvipohjainen ravintolisä. Ravintolisässä on rautaa, B2-, B6-, B12- ja C-vitamiineja sekä erilaisia yrttiuutteita ja hedelmämehutiivistettä. Tuotteen kehutaan olevan hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen, joka nostaa hemoglobiinin nopeasti. Ei sisällä säilöntäaineita.

Floradixia olen käyttänyt reilun kuukauden ja tulokset näkyvät. Armoton väsymys ja saamattomuus on tällä hetkellä taas ohitse ja kirmailen iltaan asti hyvissä voimissa (Huom! Ravintolisä on omilla rahoilla ostettu, eli ei ole maksettua mainontaa).

Olen myös lisännyt parapähkinät (seleeni), kurpitsansiemenet (sinkki) ja kananmunan (jodi) päivittäiseen ruokavalioon.

Mitä sitten muuta olisi luontaistuotepuolella olevan tarjolla?

"TH Intensive on ainutlaatuinen, tehokas jauheyhdistelmä, joka sisältää jodia ja seleeniä jotka tukevat normaalia kilpirauhasen toimintaa. Se sisältää tehokkaita aminohappoja, ravintoaineita ja antioksidantteja kätevässä ja hyvänmakuisessa annospussissa"
- ok, voi olla ihan hyvä tuote, en ole testannut, enkä taida testata, sillä hinta oli meikäläisen kukkarolle liikaa. Kahden viikon annospussit maksavat 34 - 45 euroa, kuukaudessa siis vähintään 70 euroa.

Muita "yleisroppeja" en löytänyt, eivät ole vielä keksineet millainen miljoonabisnes kilpparivaivat ovatkaan.

 

 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net