14.05.2013

Valon ja rakkauden välittämisestä

Välittämällä meditaation avulla valoa ja rakkautta eteenpäin, et välitä sitä vain sinne, johon kohdistat lähetyksesi, vaan samalla vastaanotat sitä itsellesi.

Silloin kun meditoit, avaat sydämesi sille, että sinun sydäntäsi hoidetaan, puhdistetaan ja parannetaan. Samalla kun meditoit, avaat mielesi sille, että omaa mieltäsi hoidetaan sen lisäksi, että sinuun ladataan korkeammilta tasoilta uutta tietoisuutta.

Jokainen meistä on enemmän tai vähemmän joko ns. tunneihminen tai ns. järki-ihminen. Meditaation avulla harjoittamalla sekä sydämesi että mielesi avautumista, voit auttaa saamaan nämä olemuspuolet paremmin tasapainoon itsessäsi.

Rauha lähtee meistä itsestämme, sydämemme ja mielemme tasapainosta, niin myös maailmanrauha. Sen vuoksi meditoimalla teet rauhantyötä itsesi kanssa, jonka vaikutukset ulottuvat myös itsesi ulkopuolelle.

Valon ja rakkauden lähettämisessä tietoisesti itsesi ulkopuolelle on tärkeää sekä keskittyä sydämensä avaamiseen että käyttää myös mielensä eli ajatuksensa voimaa keskittäen energiaa haluttuun kohteeseen. Silloin sen lähetyksen voima on suurin.

                                                                 Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net