03.01.2014

Uuden vuoden aloitus

Uudenvuodenlupaukset nyt vuodenvaihteessa 2013-2014 saattavat kantaa mukanaan energiaa, joka suuntautuu pitkälle tulevaisuuteen! Uudenvuodenpäivänä 1.1.2014 oli uusikuu. Aurinko ja Kuu olivat tarkassa yhtymässä. Uusikuu on erinomaista aikaa aloituksille ja asioiden saattamiseksi käyntiin. Kalentereissa uusikuu on merkitty yleensä tummennettuna ympyränä.

Tästä eteenpäin kuu on kasvava noin kahden viikon ajan ja se, mitä teemme on ikään kuin myötävirrassa.

Merkittävää on myös se, että uusikuu oli Kauriin merkissä.

Kauris eläinradan merkkinä liittyy rakenteisiin, järjestykseen ja ikään kuin pintaan, jolla asiat liittyvään muihin asioihin. Kauriin merkki antaa kestävyyttä ja pitkäjänteisyyttä mukanaan toimiimme.

Myös Pluto oli liittyneenä Auringon ja Kuun tekemään yhtymään. Pluto tuo esille Kauriin merkissä ollessaan rakenteisiin liittyvät epäkohdat nostaen ne tarkasteltaviksi. Meidän on mahdollista tarkastella elämämme rakenteita: ovatko ne kunnossa, onko jossain kunnostettavaa ja sitä, mitä voimme tehdä itse asian eteen! Jos lähdemme muuttamaan jotakin elämässämme, saamme muutokseen kestävän pohjan ja selkeän rakenteellisen edun Kauriin merkiltä!

Erittäin mielenkiintoisesti astrologisella kartalla oli vuodenvaihteessa vielä Merkuriuksen tekemä yhtymä Plutoon, Aurinkoon ja Kuuhun. Tällaista usean planeetan yhtymää sanotaan stelliumiksi. Stellium tuo mukanaan mahdollisuuden löytää väylä, jolla eri planeettojen energiat voidaan yhdistää tasapainoisella tavalla.

Merkurius liittyy mm. kommunikointiin, tiedonvälittämiseen ja oppimiseen. Kauriin merkki antaa vakavuutta toimiimme ja niin uudet alut ovat tältäkin kannalta katsoen kestävällä pohjalla.

Kauriin merkissä on vuodenvaihteessa ollut myös Venus. Venus tuo siunausta ja apua sinne, missä se kulloinkin on! Näin ollen voimme ajatella, että uudenvuodenlupauksemme saavat tukea Venuksen kautta. Voimme pitää päätöksemme mielessämme ja osaamme ohjata toimemme rakkaudellisella tavalla muutosten pyörteissä!

Oikein hyvää vuotta 2014!

Tiina Heinonen

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net