04.11.2015

Usko suuriin unelmiin

Amerikassa kaikki on suurta, myös unelmat. Aika hurjaa on siksi myös nähdä kaikki se kurjuus, jota täällä on.

Täällä on iso kuilu niiden välillä, joiden unelmat ovat toteutuneet ja niiden, joiden unelmat ovat luhistuneet. Se sai minut ajattelemaan, että kannattaako edes unelmoida suuria. Vastaus on kaikesta huolimatta kyllä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikkien näyttelijöiksi haluavien kannattaa muuttaa Hollywoodiin. Eli millainen on järkevä unelmoinnin ja käytännöntekojen suhde? Tämä on sen verran iso aihe, että ajattelin keskittyä tähän nyt koko marraskuun ajan.

Itse olen huomannut, että meditointi on loistava keino päästä käsiksi sisällä olevaan viisauteen. Kun tekee tilaa päänsä sisällä ja muutenkin omassa kehossaan, tulee tilaa nähdä olennainen. Meditaatio keskeyttää jatkuvan ajatusten ja reaktioiden virran, mistä johtuen meditointi on mielestäni myös oivallinen keino aloittaa unelmointi.

Deepak Chopra ja Oprah aloittivat maanantaina ilmaisen 21 päivää kestävän englanninkielisen meditaatiokokemuksen ”Become What You Believe”: https://chopracentermeditation.com/experience. Meditaatio keskittyy tällä kertaa tutkimaan uskomuksiamme elämästä ja itsestämme, sekä sitä kuinka ne vaikuttavat kokemukseemme todellisuudesta yhdessä tietoisuuden kanssa. Suurin voima, joka uskomuksillamme on, tulee korkeammasta visiosta, joka järjestää meidät kauniiksi osaksi Universumin ikuista tanssia. Palvelevatko uskomuksesi elämästä ja itsestäsi unelmiesi/visiosi toteutumista?

Jokapäiväisen 20 minuutin mittaisen meditaatiohetken alkuun Deepak ja Oprah puhuvat reilun viiden minuutin ajan aiheesta, jonka jälkeen Deepak auttaa kuulijaa rentoutumaan meditaatioon ja esittelee mantran, jota voi halutessaan toistaa hiljaa mielessään itse meditaation ajan rauhallisen musiikin soidessa kevyesti taustalla. Kymmenen minuutin kuluttua Deepak palauttaa meidät takaisin maanpinnalle, mikä mahdollistaa sen, ettei meditoijan tarvitse itse huolehtia ajasta.

Suosittelen kokeilemaan meditaatiota päivittäin seuraavien 21 päivän ajan, joko Deepakin ja Oprah’n kanssa tai yksin äskeisen ohjeistukseni mukaan. Kokeile, saavutatko sillä tilan, jossa pääset tunteista ja ajatuksista irti vapaaksi unelmoida elämääsi jotain uskomattoman kaunista. Jaa meille sitten kokemuksesi.

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net