07.10.2015

Unelmien maa

Kuten sanon tämän blogin esittelyssä, minulla on ollut uskomus, ettei unelmia saa jakaa liian varhaisessa vaiheessa liian monen kanssa.

Nyt kävi niin, että sairastuin juuri ennen kuin minun oli tarkoitus matkustaa Yhdysvaltoihin ja ajattelin, että no niin nyt tässä sitten käy niin, etten pääse USA:an koska jaoin siitä blogissani. Päätin sitten kuitenkin, etten usko kyseistä rajoitusta ja tein kaiken minkä pystyin päästäkseni lentämään unelmani perään. Tärkeä asia mikä sairaana taas muistui mieleen, on että kipeällä on helposti vain yksi unelma ja se on parantua. Kipeänä on todella vaikea nauttia mistään ja todellakin kestounelmani on pysyä mahdollisimman terveenä elämäni loppuun saakka ja auttaa myös muita ihmisiä terveemmän elämän pariin.

Viime viikon blogikirjoituksessa kerroin, että haluan selvittää, josko Yhdysvallat olisi se maa, jonne haluaisin kotini ja loppuelämäni rakentaa. Täällä sitä nyt sitten ollaan ja tunnustellaan. Mikä minua tässä maassa kiehtoo? Sanotaan, että se sopii 7 enneagrammityypeille, joka minä siis olen. Pidän amerikanenglannista. Minulle on todella tärkeää, että osaan ja haluan käyttää sen maan kieltä, jossa asun. Niin ja olen kirjoittanut kaksi kirjaani englanniksi, joten täällä minun kirjoilleni olisi myös enemmän potentiaalisia lukijoita. Pidän myös amerikkalaisesta positiivisuudesta. Ei kaikkien kanssa tarvitse olla paras ystävä, mutta on hienoa, kun kaikille ollaan ystävällisiä.

Sää täällä itärannikolla on jo syksyinen, mutta aurinkoinen. Rakastan tämän luonnon vehreyttä ja monimuotoisuutta. Suuria puita kasvaa tiheästi, kun pääsee keskustasta vähän etäämmälle.

Sitten olen tajunnut ihan sellaisia käytännönasioita, jotka toisaalta ilahduttavat täällä ja joita toisaalta kaipaan Suomesta. Haluan ehdottomasti, että kodissani on amme tai poreallas ja käsisuihku, jos vain mahdollista. Kunnon suomalainen peitto on niin ikään ihana arkinen asia, jota täällä kaipaan.

Jotenkin kun pääsee vähän etäämmälle arkikuvioista näkee taas paljon selkeämmin, mikä on elämässä olennaista. Ne ovat toisaalta oman elämän missio ja unelmavisiot, sekä arvot, joiden mukaan haluaa elää. Toisaalta ne ovat niitä pieniä arkisia asioita, jotka ovat juuri sinulle merkityksellisiä ja iloa tuottavia. Ja tietenkin ihmissuhdeverkostot. Keiden ihmisten kanssa olet kasvattanut juurekkaita ja hedelmällisiä ihmissuhteita?

Nyt jatkan läsnäoloa unelmieni maassa ja alan visualisoida vielä enemmän unelmieni kotia. Visualisointikeinoista sitten lisää ensi viikolla.

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net