25.11.2015

Unelmavalmiudet

Yksi valmennettava sai minut tajuamaan, kuinka ihmiset yleensä luulevat haluavansa, että kaikki muuttuisi täydelliseksi taikasauvan iskusta.

Olen kuitenkin huomannut, että ilo löytyy oikeastaan siitä kokonaisuudesta, jonka unelmista haaveilu, niiden toteuttaminen ja todeksi eläminen muodostavat. Toisin sanoen ihmiset haluavat kasvaa ja kehittyä aina vauvasta vaariin unelmiensa mittaisiksi ihmisiksi.

Hyvä vinkki sopivaan unelmoinnin ja käytännöntekojen suhteeseen, on Sarasvuolta oppimani valmiuksiin panostaminen. Kun on panostanut valmiuksiin, joita unelman todeksi eläminen edellyttää, voi sitten kulkea tietoisesti flow'ssa avoimin mielin ja aistein, sekä tarttua tilaisuuksiin, niiden tullessa vastaan. Silloin ei ole myöskään liikaa ennakko-odotuksia, jotka estäisivät flow'n.

Millaisia valmiuksia sinulla on, kun unelmasi on toteutunut? Tukevatko sosiaaliset verkostosi unelmasi toteutumista?Täytyykö sinun kehittää fyysisiä, psyykkisiä ja/tai henkisiä ominaisuuksiasi? Kuinka nopeasti haluaisit niitä kehittää? Entä mistä olisit valmis luovuttamaan aikaa niiden työstämiselle? Mitä voisit tehdä unelmavalmiuksiesi edistämiseksi juuri nyt?

Huomaathan, että tämän lukeminen on jo ensimmäinen edistysaskel. Nautinnollisessa kehityksessä unelmat toimivat sekä hyvänä karttana kasvusuunnalle että peilinä sopivalle toteutusvauhdille.

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net