12.05.2016

Unelma

Minun unelmani on tärkeä. Se on yhtä tärkeä kuin kaikkien muidenkin unelmat. Sillä on yhtä suuri oikeus olla olemassa.

Sama Elämä, joka toteuttaa toisten unelmia, näkee

minun syvimmät toiveeni ja pyrkii toteuttamaan ne.

Annan unelmalleni luvan tulla todeksi, saada

muodon näkyvässä maailmassa.

Mahdollisuuden siemen, joka on aina ollut sisälläni,

saa nyt kasvaa ja puhjeta kauneimmaksi

kuviteltavissa olevaksi kukaksi.

Pidän puhtaanvalkoista kukkaa kämmenelläni ja

näen, kuinka se siunaa kaikkia joita se koskettaa.

Kuvittelin, että tämä on Elämän lahja minulle, mutta

se onkin minun lahjani Elämälle.

Inna Thil

 

Kutsu

Jos olet stressaantunut, epätietoinen, voimasi ovat vähissä tai tunnet olevasi eksyksissä etkä pääse toteuttamaan unelmaasi tai koet tarvitsevasi apua löytääksesi tärkeimmän unelmasi, tule mukaan VOIMAPÄIVÄÄN Tampereelle sunnuntaina 29. toukokuuta. Ohjaan kurssin tyttäreni Inna Thilin kanssa.

Unelmien toteuttaminen vaatii voimaa. Inna auttaa sinua ymmärtämään mitä sisäinen voima on ja ohjaa sinua selkeyttämään unelmiasi ja tavoitteitasi ja tiedostamaan asioita, jotka estävät sinua siinä.  

Käymme läpi tavallisimpia fyysisiä, psyykkisiä, emotionaalisia ja energeettisiä asioita, jotka estävät meitä toteuttamasta unelmiamme.

Minä opetan helposti omaksuttavia menetelmiä tukemaan kehon ja mielen hyvinvointia ja miten voi vahvistaa itseään kehon energiajärjestelmiä puhdistamalla.

Aloitan ryhmän, jossa opetellaan mm. energioiden tasapainottamista ja vahvistamista. Voimapäivä on hyvä tilaisuus päästä sisään aiheeseen.  

Meillä on nyt tämä elämä, eletään sitä ja toteutetaan sydämemme unelmia, suuria ja pieniä, toteutetaan elämäntehtäväämme, ettei elämän lopun lähestyessä tarvitse katua täyttämätöntä elämäntehtävää.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: inna(at)omanelamaniluoja.fi ja irmeli.armiala(at)gmail.com

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net