20.03.2018

Uinuva leijona

Mielessäni pyörii ajatuksia siitä, miten on aika tunnistaa aito, oma itsensä ja omat vahvuutensa. Nostin tuossa ohi menneen hiihtolomaviikon aikana Oshon tarot-korttipakasta itselleni jo perinteeksi muodostuneet kolme korttia kiinalaisen uuden vuoden (keltainen Maa Koiran vuosi) kunniaksi. Yhdessä korteista oli leijona lampaiden laumassa. Korttiin liittyy viesti siitä, miten annamme ympäristöstä tulevien vaikutteiden ja mielipiteiden vaikuttaa minäkuvaamme.

Tiedostamattomuus omasta identiteetistämme, todellisesta olemuksestamme pitää sisällään epämukavuutta ja tuskaa. Kun emme ole tietoisia tästä omasta identiteetistämme ja todellisesta olemuksestamme, annamme ulkopuolisille mielipiteille ja henkilöille vallan ja mahdollisuuden sanella ja arvostella omia tekemisiämme ja erityisesti tapaamme olla. Tämä aiheuttaa suurta sisäistä ristiriitaa. Joissakin meistä tähän vaikuttaa ylös miellyttämisenhalu, kuten itselläni ja silloin on jo vaikeuksia vetää rajaa itsen ja ulkomaailman välille.

Mitä minä itse oikeasti arvostan? Mitä minä itse haluan tehdä? Teenkö asioita elämässäni, koska toiset odottavat minulta niiden tekemistä?
Saadaksesi kiinni omasta identiteetistäsi tarvitset runsasta ja rehellistä kääntymistä itseesi. Saattaa näet olla, että sinut, ’leijonan’, on kasvattanut ’lammas’ ja luulet kuuluvasi lammaslaumaan. Tarvitset mahdollisesti toisen leijonan näyttämään itsellesi kuvajaisesi järven pinnasta huomataksesi olevasikin erilainen kuin luulit. Toinen samanlainen voi osoittaa sinulle suunnan ja paikkasi elämässäsi. Toinen samanlainen voi olla sinulle esimerkkinä omista vahvuuksistasi ja energiastasi. Saatat luulla, että olet heikko etkä usko kykeneväsi tekemään asioita yksin. Toisen samanlaisen mallin kautta huomaatkin omaavasi voimaa, jota sinulta uskoteltiin puuttuvan.

Tuntuu jopa ihan velvollisuudelta olla rehellisesti ja vahvasti oma itsensä, koska näin tekemällä saatan olla malli vieressä kulkevalle rohkeasta olemisesta. Lisäksi olen viehättynyt ajatuksesta, että kaikki olisi täällä läpinäkyvää. Olisi helppoa, jos näkisimme ja tietäisimme välittömästi toisista heidän persoonansa, motiivinsa ja aikeensa. Tuolloin vähenisi myös itsepetos, sillä toiset kyllä kertoisivat minulle millainen olen. Emme voisi johtaa toisia emmekä itseämme harhaan uskotellen olemalla jotain muuta kuin olemme.

Tätä kirjoittaessani huomaan, että näinhän itseasiassa jo tapahtuu. Kyllä toiset ihmiset heijastavat itselleni kuvan itsestäni ja toisen ihmisen todellinen persoona kyllä paljastuu ajan kanssa. Ehkäpä minulla on kaipuu aikaan ja paikkaan (Atlantikselle?), jolloin tämä läpinäkyvyys oli välitöntä ja tietämättömyyden ja harhan verho oli huomattavasti ohuempi. Me kulutamme suunnattomia määriä energiaa täällä maanpäällä tällä hetkellä yrittäessämme esittää ja olla jotain muuta kuin olemme.

Aur-enkelini kanavointi 12.3.2018
”Luuletko olevasi heikko? Luuletko olevasi pieni? Katso uudestaan. Sinä olet jotain muuta. Sinussa on alkuvoima. Sinussa virtaa loppumaton lähde tietoa, voimaa ja valoa. Sinussa virtaa parannuksen lähde. Olet loistamassa tunnusvärähtelyäsi toisille. Olet kuin merkkivalo sinua etsiville. Jos pidät värähtelysi pimennossa tai alhaalla, sinua etsivät eivät löydä tai tunnista sinua. Maan harhaverho peittää heikon signaalin. Vahvista omaa signaaliasi niin, että sitä ei voi olla kuulematta ne, jotka sitä etsivät. Kun tiedostat kuka olet ja alat lähettää vahvana omaa valon signaaliasi universumiin, alat vetää välittömästi puoleesi heitä, jotka värähtelevät samoin ja kokevat läheistyytesi vastustamattomana. Herätä ja puhdista valosi. On aika kirkastaa se kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi. Sinä olet vahva. Sinä olet rohkea. Sillä sinä olet Valo.”
Kiitos Aur-enkelilleni, joka tuli pitkästä aikaa vuorostaan välittämään viestiä. Koenkin hänessä olevan sellaista luomis- ja alkuvoimaa keltakultaisessa energiassaan, että häneltä voi näin vahvaa ja jollain tavalla maadoittavaa viestiä odottaakin. Viestissä on ihanan yksinkertaisesti selitetty vetovoiman ja samanlaisuuden lakia.

Toivotan teille lukijoille ihanaa maaliskuun jatkoa. Herätetään ja pidetään hereillä se meissä uinuva leijona ja oma voima! Pidetään pää kylmänä ja sydän lämpimänä muutoksen myllerryksissä, joita ympärillämme ja meissä itsessämmekin nyt tapahtuu.

Enkelein,
Tanja
P.s. Minä lasken malttamatomana päiviä kesäiseen Kuuban matkaani , johon minulla on jo liput!

 

 

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net