17.10.2012

Tunnetaakoista

Meistä jokainen kantaa sisimmässään ja kehossaan erilaisia tunnetaakkoja. taakkojen alkuperä voi olla hyvinkin kaukaa menneisyydestä, jopa aikaisemmista inkarnaatioista tai sitten tämän päivän vaikeista elämänkokemuksista.

Jokainen kokemus tänä päivänä osuu myös niihin kokemuksiin, joita meillä on aiemmin elettynä ikään kuin ”varastossa”.

Tunnetaakkojen kantaminen vie energiaa. Niiden kantaminen vie yhtä paljon energiaa kuin jos kantaisit jatkuvasti kehossasi fyysisiä taakkoja, ja joskus tai usein, jopa enemmän.

Sen vuoksi kaikenlaiset kehotukset ryhdistäytyä ja lähteä lenkille suurten tunnetaakkojen kanssa kamppaileville voivat tuntua lisätaakoilta.

Tunnetaakka ei vähene pelkästään fyysistä kehoa liikuttamalla. tosin fyysinen harjoitus voi saada kehossa olevat lukkiutuneet tunne-energiat liikkeelle niin, että ne voivat helpommin purkautua ulos.

Ulkoilun myötä lihaksistoon menevä happi niin ikään lisää energiankiertoa ja vaikuttaa helpottavasti tunne-energian ulos saamisessa kehosta ja sydämestä.

Sen vuoksi kaikenlainen fyysinen harjoitus ulkoilmassa on hyväksi erityisesti tunneperäisten taakkojen kanssa kamppaileville.

                                                                                       Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net