10.05.2016

Toukokuun tähdellistä - lukijakysymys

Blogimme lukija kysyy pitkään jatkuneesta työttömyydestään, omien hoitojen tekemisen mahdollisuudesta, sinkkuudesta, tapaturmista, tanssista ja esiintymisestä sekä poikansa auttamisesta.

Saamme kyllä valotusta näihin moniin asioihin astrologisten välineiden kautta. Olen käyttänyt syntymäkartan lisäksi auringonpaluu karttaa, transiitteja sekä progressioita. Auringonpaluu on sille hetkelle laskettu kartta, jolloin Aurinko on samassa merkissä ja asteessa kuin syntymäkartalla. Auringonpaluun kartta astuu liukuvasti voimaan muutama kuukausi ennen syntymäpäivää. Transiitit ovat planeettaohituksia eli nykyhetken planeettojen sijaintia verrataan syntymäkartan tilanteeseen. Progressioissa edistetään planeettoja eri menetelmillä.

Työttömyys

Auringonpaluukartalla 10. huoneessa eli uran huoneessa on Mars. Mars missä tahansa huoneessa antaa ylimääräisen energia-annoksen huoneen asioihin. On kuitenkin huomattava, että hallitsemattomana tämä energia saattaa aiheuttaa törmäyksiä tai hankaluuksia. Joten kevään kuluessa lukijan uraan liittyviin asioihin tulee kyllä muutosta. Lukijan itse sitten kuitenkin täytyy ikään kuin pitää kiinni ruorista ja suunnata energia viisaalla tavalla, jotta ylimääräinen energialataus tulee käytettyä lukijan omaksi hyödykseen.

Työasiat liittyvät useimmiten myös raha-asioihin ja niistäkin saamme tietoa auringonpaluukartan kautta.

Jupiter on auringonpaluukartalla 8. huoneessa ja yhtymässä syntymäkartan Plutoon ja Uranukseen. Jupiter tuo meille hyvää onnea ja helppoutta elämään omien aikaisempien tekojemme ja ajatustemme mukaisesti. Tässä huoneessa Jupiterin siunaukset liittyvät jollakin tavoin ”toisten rahoihin” eli kenties esimerkiksi perintöön tai johonkin, jonka saamme muiden ihmisten kautta, ei niinkään omien toimiemme seurauksena suoraan. Hyvän onnen ei tietenkään tarvitse olla rahaa – se voi olla ymmärtävä ihminen, kirja, jonka luemme juuri oikealla hetkellä, taiteen kautta tapahtuva kannustava kokemus tai muuta vastaavaa. Nyt kuitenkin asian mielenkiintoa lisää se, että Jupiter tekee yhtymää Plutoon ja Uranukseen syntymäkartalla.

Pluto tuo mukanaan syvän uudistumisen, Uranus tuo yllätykselliset ja tässä tapauksessa siunaukselliset asiat elämäämme. Jokin syvä uudistuminen on kysyjällämme mahdollisuus saavuttaa ehkä nopeastikin. Kun hän toimii Neitsyen merkin antamien viittojen mukaisesti palvellen, huolellisesti ja puhtauden periaatteita noudattaen, hänelle tulee menestystä, joka on kestävää, uuteen suuntautuvaa ja mitä todennäköisemmin myös taloudellista.

Taloudelliseen tilanteeseen liittyy myös kuitenkin tarve varovaisuuteen. Auringonpaluun kartalla Neptunus sijaitsee toisessa huoneessa. Toisen huoneen asiat liittyvät myös rahaan ja Neptunus saattaa joissakin tilanteissa hämmentää arvostelukykyämme. Tästä voi olla seurauksena taloudellisia menetyksiä. Tarkkana oleminen on paras apu tilanteeseen.

Omien hoitojen tekeminen

Jokin lukijan olemuksen syvyydessä oleva asia vaatii käsittelyä (Kheiron Kaloissa). Se on jokin kipupiste liittyen ehkä alakuloon, itsesääliin ja kenties omanarvontunteeseen. Kun vanha on työstetty ja tilalle on tullut uusi energia, joka liittyy iloon, kepeyteen, sallimiseen, mutta myös vastuunkantamiseen ja oikeaan tapaan antaa uhri niin ettei se ole uhrautumista, on suuri tilaisuus auttaa muita ihmisiä myös erilaisten hoitojen kautta.

Tähän liittyy syntymäkartan tarkka Pluton ja Uranuksen yhtymä – suuri ja syvällinen uudistuminen esimerkiksi terveydenhoidon alaan liittyen (Neitsyen merkki).

Sinkkuus

Toinen huone liittyy myös raha-asioihin sekä esimerkiksi omanarvontuntoomme. Neptunus tällä alueella saattaa tuoda mukanaan tilanteita, jossa emme näe mahdollista kumppaniamme selkeästi. Alkuun huomaamme vain hänen hyvät puolensa, jossain vaiheessa havaintomme voivat kääntyä aivan päinvastaisiksi. Toisaalta on mahdollisuus kokea rakkaus, joka on hienolla tavalla henkinen!

Jokin kipukohta voi olla rakkauden alueella auringonpaluu kartan aikana, sillä Kheiron on 2. huoneessa. Itsesäälistä luopuminen ja vääränlainen marttyyriuden jättäminen ovat suositeltavia asioita, jotta tulevaisuus voisi rakentua hyväksi.

Kumppanuuden alue on aktivoitunut, sillä Aurinko, Merkurius ja Venus ovat 7. huoneessa myös auringonpaluu kartalla. Syntymäkartalla 7. huoneessa ovat Jupiter, Mars ja Venus. Aurinko on tulkinnallisesti 8. huoneessa. Sekä syntymäkartta että auringonpaluu kartta antavat ikään kuin lupauksen hyvästä parisuhteesta. Hyvää kannattaa odottaa luottaen siihen, että elämä tuo luoksemme oikeat henkilöt oikeaan aikaan!

Tapaturmat

Tapaturmien syystä en osaa sanoa muuta kuin sen, että usein tapaturmien viesti voi olla yksinkertaisesti se, että olisi syytä hiljentää vauhtia.

Transiiteista näkyy, että vuoden 2015 lokakuun loppupuolella on tapaturmien mahdollisuus koholla. Lisäksi Marraskuun alku 2015 on toinen ajankohta, jolloin on ollut tapaturmien mahdollisuus.

Näiden aikavälien keskelle ajoittuu hienosti Jupiterin ja Uranuksen yhtymä, jonka voi ajatella antaneen tietyn suojan tapahtumille ikään kuin enkelinsiivet olisivat kuitenkin kannatelleet. Lukija voi miettiä, olisiko tapaturmien aikaan kuitenkin ollut havaittavissa jokin suojaava piirre!

Tanssi ja esiintyminen

Lukijalla on Merkurius Leijonan merkissä. Leijonan merkki liitetään usein draamaan ja esiintymiseen. Kiinnostus esiintymiseen saattaa kestää läpi elämän. Olisiko siihen liitettävissä ilon tuottaminen lapsille?

Auringonpaluun kartalla Marsin sijainti 10. huoneessa antaa usein ihan fyysistä lisäenergiaa. Tämä on varsin hyvä juttu ajatellen tanssia lajina! Lukijallamme on hyvä suhde yleisöön, myös kuluvan auringonpaluun aikana. Hänellä on Jupiter syntymäkartan 7. huoneessa ja auringonpaluu kartalla Venus on tässä huoneessa.

Pojan auttaminen

Lukijallamme on syntymäkartalla Kuu 5. huoneessa. Tällöin esille nousee äitiyden teema laajasti ymmärtäen. Kuu Härässä on ylennyksessään eli toimii erityisen hyvin tässä merkissä.

Kuun ja Merkuriuksen välillä on neliö, joka saattaa viitata joihinkin hankaluuksiin suhteessa omiin lapsiin. Kuitenkin Kuun vahva merkkisijainti antaa mahdollisuudet pyyteettömän rakkauden toteutumiseen. Suhteessa omiin lapsiin voi olla tiettyä myrskyisyyttä auringonpaluukartan vuonna (Kuu ja Uranus ovat oppositiossa). Kuitenkin on mahdollisuus löytää uusi (Uranus Oinaassa) ja tasapainoinen (Kuu Vaa’assa) suhde heihin tämän vuoden kuluessa.

Kiitän lukijakysymyksen esittäjää tästä mahdollisuudesta vastata hänen kysymyksiinsä. Olisi hienoa kuulla joitakin kommentteja!

Toivotan kaikille lukijoillemme aurinkoista ja iloista kevätta!

Tiina Heinonen

2.5.2016

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net