13.09.2014

Terveys

Terveys on enemmän kuin sairauksien puute, liikunta, ravinto ja hyvät elämäntavat yhteensä.

Yleensä terveys määritellään enemmän fyysiseksi terveydeksi kuin miksikään muuksi. Kuitenkin ihminen ei ole vain ruumis, vaan ennen muuta kaikkea muuta, henkiolento fyysisessä ruumiissa. Sen vuoksi ihmisen hengen terveys, sielun tila on se kaikkein olennaisin osa ihmisen terveyttä. Jos kehosi on terve ja henkisielusi on sairas, et ole terve. Mutta jos henkesi on terve, vaikka kehosi on sairas, olet silti terve.

Ei tule vähätellä kehon terveyden merkitystä, sillä se on sielun kulkuväline, jonka avulla sen on mahdollista toteuttaa maanpäällistä tehtäväänsä. Mutta joillekin se vakava sairaus on juuri nimenomaan se, joka tervehdyttää sielun.

Meidän tulee rakastaa itseämme pitämällä hyvää huolta kehostamme, mutta aina sekään ei riitä estämään sairauksien puhkeamista. Meille voi tulla sairauksia aikaisempien inkarnaatioiden kokemusten tai elämämme raskaiden tunnetason kokemusten seurauksena. Ne ovat sairauksia, joiden puhkeamiseen emme välttämättä voi aina itse vaikuttaa kovinkaan paljon.

Jos ihmisen elämässä tapahtuu asioita, jotka ovat hänen psyykkiselle kantokyvylleen kerta kaikkiaan liikaa, niin keho tulee välittömästi tukemaan ihmisen psyykeä ottamalla osan siitä taakasta kantaakseen fyysisenä sairautena, ettei ihmisen mieli hajoaisi.

Älkäämme sen tähden suhtautuko negatiivisesti fyysisen terveytemme menettämiseen, vaan kiittäkäämme kehoamme sen ottamasta tehtävästä kuunnellen sen meille välittämää sanomaa. Näin suhtautumalla voimme auttaa myös kehoamme tervehtymään samalla kuin sielumme paranee.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net