28.05.2018

Terveyden ja tasapainon ylläpitäminen

Minulle tuli tahaton välikuukausi blogin kirjoittamisesta. Pahoittelut lukijoille siitä. Haasteeni on ottaa omaa aikaa ja olla tekemättä yhtään mitään. Tekemisen karsiminen ja toisaalta myös asioiden tärkeysjärjestykseen laittaminen vaatii taitoa. Jos en pysty tekemään jotain asiaa kunnolla, jätän sen mieluiten tekemättä. Mieleeni tulee tosin välittömästi asioita, joita joutuu pakon edestä tekemään periaatteestani huolimatta, esimerkiksi töiden puitteissa.

Voisiko asian ajatella siltä kantilta, että teen asiat aina niin hyvin kuin sillä hetkellä pystyn? Käytän niitä työkaluja (=tietoa, taitoa, ymmärrystä), joita minulla sillä hetkellä on käytettävissäni. Käytän juuri sen verran aikaa ja keskittymistä tekemiseeni kuin minulla sillä hetkellä on käytettävissäni. Enempään en pysty. Tekemisen jälki on juuri sen näköistä kuin se sillä hetkellä pystyy olemaan edellä mainitsemani asiat huomioon ottaen.

Ydinteema tässä taitaa siis olla itsensä hyväksyminen juuri sellaisena kuin on. Lempeys, kärsivällisyys, anteeksianto. Itselleen. Kuunnellaanpa mitä enkelilläni on tähän sanottavaa.

Christiel-enkelini kanavointi 16.5.2018

”Käytettävissäsi oleva energian määrä on vakio. Sinulla on aina yhtäläinen yhteys valoon ja siihen tietoon mitä valo pitää sisällään. Haaste on saada oma värähtelysi pysymään avonaisena vastaanottamaan tuota tietoa ja johdatusta. Väsymystasosi on vaikuttava kykyysi tuoda valoa ja tietoa maan päälle. Energianjakokykyysi liittyy yhtälailla kyky tunnistaa omat energiasi ja jakaa sitä oikealla tavalla. Ihanteellisimmassa tilanteessa olet kuin ukkosenjohdin, jota pitkin valo, tieto ja rakkaus pääsee maan tasolle. Johdin vain on, sen ei tarvitse tehdä mitään. Mutta jos johdin menee epäkuntoon, ruostuu, haurastuu, sammaloituu tai katkeaa, se ei voi enää johtaa parhaalla mahdollisella tavalla tätä valoa. Johdinta on puhdistettava ja huollettava. Tämän teet itsellesi puhtaalla ravinnolla, vedellä, levon ja liikkeen tasapainolla, ilolla ja naurulla.

Yhdy vahvasti Äiti-maahan, upota johtimesi turvalliseen ja hedelmälliseen maaperään, johda kirkkaasti yläpuoleltasi valoa ympärillesi. Sinulla on kyky tähän. Koko ajan. Välittämäsi valon määrä ja taso on yhteydessä omaan energiasi tasoon ja määrään. Tämä vaihtelee elämäsi aikana, paljonkin. Salli tämä itsellesi. Salli välillä energian hoitaa vain itseäsi, täytä oma akkusi ja varastosi. Ime valoa kuin sieni itseesi. Tämän jälkeen tuntuu luontevalta jakaa jälleen valoa myös ulkopuolellesi. Luonnossa tyhjiöt täyttyvät. Niin on myös valon kanssa. Valo menee sinne, missä siitä on puutetta. Tämä valo ei ole pois mistään. Se vain laajenee ja lisääntyy. Ole vahva valonjohdin. Tunnista oman energiasi määrä ja huolla itseäsi rakkaudella.”

Upeaa, kiitos Christiel! Uskon, että viestissä on monelle meille ahkerille keväänahertajille kosketuspintaa. Yksinkertainen totuushan tuo on, että itsestä tulisi pitää ensisijaisesti huolta. Teoriatieto tästä ei tosin riitä. Tieto pitäisi saada viisaudeksi, joka näkyy myös käytännön tasolla.

Vietin viime viikon Saksan Rothenburgissa kansainvälisessä perinteisen kiinalaisen lääketieteen kongressissa. Teemana oli terveyden ylläpitäminen. Enkelini mainitsemat asiat olivat lähes kaikkien luentojen teemoja. Meillä on tietämystä ihmiskuntana jo melkolailla siitä, miten ylläpitää terveyttä. Tiedämme liiallisten ja pitkäkestoisten voimakkaiden tunteiden haitoista. Tiedämme, että tarvitsemme puhdasta vettä, ruokaa, hyviä rasvoja, mineraaleja ja hivenaineita. Tiedämme, että liika syöminen on meille haitallista, kuten myös syömättömyys. Tiedämme, että meidän tulee levätä riittävästi, mutta myös liikkua sopivasti. Kaikki asiat äärimmilleen vietynä voivat vahingoittaa meitä. Tiedämme niin paljon, mutta silti emme pysty elämään tämän tiedon mukaan. Elämään ilmestyy asioita, jotka vaikuttavat päätöksiimme ja tapaamme toimia.

Voisi kai sanoa, että nämä muutokset elämässämme tekevät elämästä elämisen arvoista; odottamattomat tapahtumat ovat elämän mauste, jotka saattavat kirpaista sillä hetkellä, mutta ajan kuluessa osaamme olla kiitollisia tapahtumista. Kun kuolemme, muuttuu ”elämämme” tasaiseksi (ainakin meidän ihmisten näkökannalta katsottuna). Kehitys ja oppiminen jatkuu kyllä kuoleman jälkeenkin. Näin uskon.

Uskon, että saamme kaiken minkä tarvitsemme ja ansaitsemme. Kun meidän on aika kehittyä, saamme eteemme tilanteita, joissa meidän on mahdollista oppia itsestämme ja ymmärtää enemmän elämäämme. Siitä tulee ihana olo, kun huomaa oppineensa jotain menneestä tilanteesta. Jos olet vielä itse myrskynsilmässä, luota siihen, että tuulen laannuttua näet selvemmin. Pyydä, että kaikki menee kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ja sen jälkeen luota, että näin käy. Muista, että olet itse aktiivinen toimija kokonaisuudessa, et tuulen riepoteltavissa minne sattuu.

Hyväksytään elämä ja sallitaan sen tapahtumat. Lempeästi. Nöyränä. Pidetään päämäärämme kirkkaan mielessämme: meidän on tarkoitus kehittyä ja oppia aina enemmän ja enemmän. Tarkoituksemme on nostaa värähtelyämme korkeammalle ja korkeammalle. Autetaan itseämme auttamaan muita. Ja autetaan muita auttamaan itseään.

Näillä sanoilla toivotan sinulle kaunista toukokuun jatkoa. Sallitaan keskeneräisyys itsessämme, siten sallimme sen myös muissa.

Enkelein,

Tanja

Ps.Pyrin kirjoittamaan kesäkuun blogini ennen Kuuban matkaani, jonne lähden heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net