03.08.2012

Tervetuloa Suvin sydämestä –palstan pariin

Lämpimästi tervetuloa tekstieni pariin ja kuudesaisti.net -sivustolle. Haluan ensi alkuun esitellä itseni ja tämän palstan tausta-ajatuksen. Olen 37-vuotias kahden lapsen äiti ja paljasjalkainen helsinkiläinen. Vielä muutama vuosi sitten elämäni näytti hyvin tavanomaiselta; aviomies, kaksi lasta, rivitalo Espoossa, vakituinen työpaikka ja pihassa laadukas farmariauto. Ainoa mikä puuttui kliseisestä perheidyllistä oli kultainen noutaja. Kohtalo puuttui kuitenkin peliin syksyllä 2007.

Äitini syöpä oli edennyt siihen vaiheeseen, että hoidoista ei enää ollut apua ja odotimme sekä ihmettä, että samalla vääjäämätöntä tapahtuvaksi. Samaan aikaan isäni asiat alkoivat luisua kovaa vauhtia alamäkeen ja oma mielenterveyteni, sekä fyysinen terveyteni horjuivat kovan stressin alaisena. Huolten käytyä sietämättömiksi huusin mielessäni apua eräänä iltana käydessäni nukkumaan. Apu tuli New Yorkissa olleen ystäväni lähettämän viestin välityksellä. Hän suositteli minulle kolmea kirjaa: Eckhart Tollen Läsnäolon Voimaa, Caroline Myssin Hengen Anatomiaa ja Neil Donald Walschin Keskusteluja Jumalan kanssa. Luin kirjat yhteen soittoon ja päässäni pyöri. Maailmankuvani ja uskomukseni olivat heittäneet monilta osin häränpyllyä ja olo oli kuin olisin seisonut yksi jalka vanhassa maailmassa ja toinen uudessa.

Näitä kolmea kirjaa seurasi valtava määrä muita kirjoja, äänitteitä, nettikursseja, seminaareja ja koulutuksia. Latasin lyhyessä ajassa itseeni niin paljon tietoutta parantumiseen, mielen voimaan, energiahoitoihin ja itsensä kehittämiseen liittyen kuin suinkin pystyin. Kouluttauduin elämäntaidon valmentajaksi, Reiki-hoitajaksi ja NLP Traineriksi, sekä löysin ThetaHealingin. Huomasin intuitiivisten kykyjeni alkaneen avautua uudelleen pitkän horroksen jälkeen.

Aikaa pysähtymiselle ja suremiselle ei annettu, sillä kriisi seurasi toistaan päättymättömältä tuntuvassa ketjussa; äidin kuolema, isän sairastuminen, pitkäaikaisen työpaikan menetys, mieheni lomautus ja lopulta avioero. Parissa vuodessa menetin rakkaita ihmisiä, toimeentuloni, kotini ja perheeni. Keskellä suuria muutoksia päätin kuitenkin olla rohkea ja ryhtyä yrittäjäksi, jotta saisin tehdä sitä mitä rakastan: auttaa toisia ihmisiä rakentamaan omasta elämästään hyvän ja onnellisen. Itse päädyin asumaan 17 neliön yksiöön Helsingin keskustassa ilman rahaa, ilman lapsiani ja ilman elämänkumppania, mutta tunsin oloni vapaammaksi kuin kenties koskaan.

Taaksepäin katsoessani olen ihmetellyt kuinka ylipäätänsä olen vielä järjissäni. Välillä käytiin niin syvällä, että mietin tosissani elämän jatkumisen mielekkyyttä. Selviytymisestäni saan kiittää ex-puolisoani ja nykyistä sielunkumppaniani, ystäviäni, sekä matkallani kohtaamiani parantajia, näkijöitä, opettajia, oppilaitani ja muita viisaita ihmisiä, jotka lempeydessään ovat antaneet enemmän kuin kenties arvaavatkaan. Ennen kaikkea saan kiittää oman henkeni kutsua ja periksiantamattomuutta, korkeampaa tietoisuutta jota Jumalaksikin kutsutaan, näkymättömien apuvoimien järjestämiä lukuisia ihmeitä, sekä rakkauden parantavaa voimaa.

Näiden kriisien lomassa olen kokenut elämäni upeimpia hetkiä, saanut uusia ystäviä, oppinut uusia asioita ja viisastunut sekä kasvanut kyvyssäni rakastaa ja vastaanottaa rakkautta. Olen oppinut paljon ja saanut uuden yhteyden omaan henkeeni. Sen tähden haluan jakaa kokemukseni kanssasi ja kirjoittaa elämästä, rakkaudesta, henkisestä kasvusta ja aidoksi itseksi tulemisesta. Toivon että voimme opettaa toinen toisiamme ja käydä rikastuttavaa ja hyvää energiaa lisäävää vuoropuhelua keskenämme. Tervetuloa matkalle kanssani, minne se viekään.

Suvi

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net