07.12.2017

Tasapaino maan päällä

”Ihmiselämä tapahtuu molemmilla tasoilla yhtäaikaa. On maan taso, fyysinen taso, jossa koetaan inhimillisiä tunteita ja energia on hieman raskaampaa. Sitten on sielun taso, valon taso, jossa energiat ovat luonnollisia sieluille, enkeleille ja muille auttajille. Valon tasolla on myös eri tasoja ja jokainen siellä teitä auttava taho tekee omaa kehitystehtäväänsä. Teidän ihmisten tehtävä on saada yhdistettyä molempien tasojen kauneus yhtäaikaa. On mahdollista tuoda taivas maanpäälle. On mahdollista elää keveydessä myös maanpäällä. On mahdollista ottaa raskaat tapahtumat vastaan ja muuntaa ne siunauksiksi.

Tämä on tärkein seikka näiden energioiden tuomisessa maanpäälle. Näiden keveiden energioiden tuomisessa maanpäälle tärkeää on, että teet päätöksen nousta ylemmäs, kohottaa värähtelyäsi. On aivan sama mitä muut tekevät ympärilläsi. Heillä ei ole valtaa sinuun. Sinä näet ihmisiä ja heidän päätöksiään ja tekojaan ympärilläsi. Sinä ymmärrät, että ne ovat heidän päätöksiään ja tekojaan, eivät sinun. Päätä pitää värähtelysi korkealla. Päätä elää kauneudessa. Kaikki on sinusta kiinni. Heittäydy rohkeasti kauneuden vietäväksi. Elämäsi on kaunista, anna kauneudelle mahdollisuus tulla esiin.”

Christiel-enkelini kanavointi 1.12.2017

Ja niin joulukuu, vuoden viimeinen kuukausi tuli. Vuosi päättyy voidakseen alkaa taas uuden kierron. Todella tapahtumarikas vuosi ollut omassa elämässäni. Olen oppinut itsestäni kuluneen vuoden aikana enemmän kuin koko tähän astisen elämäni aikana. Se on paljon sanottu se! Mutta näin todella koen.

Matkustelin kaikki lomani kuluneen vuoden aikana ulkomailla tutkien, kokien ja eläen. Tämän vuoksi onkin sopivaa, että myös päätän tämän vuoden Kuubassa, Havannassa! Se on ensimmäinen kertani tuossa ilon, tanssin ja rentouden, mutta myös rajoitusten ja puutteiden maassa. Tunnen monia kuubalaisia ja on ihana päästä vihdoin heidän kotimaahansa ja nähdä heidän arkensa haasteineen ja rikkauksineen. Matka tuo minulle mahdollisuuden jälleen oppia itsestäni jotain uutta, näin uskon. Erilaisuuden näkeminen ja kokeminen kasvattaa ja saan peilata itseäni ympäristöni kautta.

Tutkaillaanpa hieman enkelini joulukuun viestiä. Siitä voi aistia matkani aiheuttamaa pohdintaa kahden erilaisen kulttuurin kohtaamisesta. Olen miettinyt ihmisten erilaisuutta ja erilaisia päätöksiä, joita he tekevät. Jotkin niistä tuntuvat minusta itsestäni omituisilta ja toisia on todella vaikea ymmärtää. Haaste onkin hyväksyä, että jokainen elää elämäänsä parhaaksi katsomallaan tavalla niillä tiedoilla ja taidoilla, joita jokaisella sillä hetkellä on. Näinhän minäkin teen. En voi vaatia itseltäni saatikka toisilta sen enempää.

Nostan esille lopun, jossa enkelini puhuu kauneudessa elämisestä. ”Kauneus” tarkoittaa meille jokaiselle varmasti hieman eri asioita. Itselleni nousee ajatuskulku siitä, miten ihanaa olisi, että jokainen tekisi valintansa ja päätöksensä omaa kauneuttaan kuunnellen. Jokaisen sisällä on Kauneus, jota kuuntelemalla teemme kauniita asioita itsellemme sekä toisille. Tunteet saattavat viedä meitä hieman harhaan, tunteet saattavat sumentaa tilannetajumme. Tunteiden kuuntelemisen sijaan olisikin upeaa, että kuunteleisimme sisäistä Kauneuttamme. Synonyymi sanalle Kauneus voisi olla myös Valo.

Sisäisestä Kauneudesta, Valosta käsin tehdyt päätökset lisäävät omaa hyvinvointiani ja kun itse voin paremmin lisääntyy välillisesti myös läheisteni olo. Miettiessäni jotain päätöstä voinkin siis kysyä itseltäni, täyttyvätkö kaksi edellä mainitsemaani asiaa valinnastani: tuleeko itselleni hyvä olo ja tuleeko läheisilleni valinnastani hyvä olo? Tiedän, että joskus nämä kaksi asiaa tuntuvat ”riitelevän” keskenään. Joskus saattaa tuntua, että olisi ihanaa, että joku vaan kertoisi meille, että tuo on oikea valinta ja tuo on väärä valinta ja sen mukaan voisimme aivottomasti tehdä ratkaisumme. Se olisi niin helppoa!

Mustavalkoisuus ja ehdottomuus tuntuvat minusta rajoittavilta ja supistavilta. Harmaan kaikki sävyt sekä joustavuus tuovat elämään eloa ja iloa, hetkessä eläminen nousee sanana myös mieleeni. Joustava hetkessä eläminen pitää sisällään mielestäni myös kärsivällisyyden, pitkäjänteisen toiminnan sekä kauaskatsoiset suunnitelmat. Miten tämä voi muka olla mahdollista? Näennäisesti toisensa poissulkevia asioita, eikö?

Vastaus löytyy mielestäni sisäisestä Kauneudestamme, sisäisestä Valostamme. Se ohjaa meitä tekemään pitkällä tähtäimellä hyviä valintoja ja päätöksiä. Kauneus meissä haluaa, että voimme toimia parhaalla mahdollisella tavalla pitkään ja kaikkien hyväksi. Tuolloin itseämme vastaan tehdyt päätökset eivät tunnu hyviltä ja luonnollisesti ohjaudumme tarkastelemaan muita vaihtoehtoja. Valinnat helpottuvat sitä mukaan mitä paremmin olemme tietoisia omasta Kauneudestamme, omasta Valostamme. Tämä on toimiessaan upea prosessi!

Tasapaino maan päällä on mahdollinen, kun teemme töitä itsemme kanssa. Tämä vaatii erilaisuuden kohtaamista, itsensä tuntemista ja Kauneuden vaalimista.

Tasapainosta on helpppo kirjoittaa, mutta se ei tarkoita, että itselläni olisi kaikki nätistä tasapainossa. Ehei, kyllä niitä horjahduksia tapahtuu suuntaan jos toiseenkin. Mutta haluan pitää Kauneudesta kiinni. Haluan lisätä Kauneutta elämääni. Haluan mennä Valoa kohti. Vielä paremmin sanottuna: pidän Kauneudesta kiinni. Lisään Kauneutta elämääni. Menen Valoa kohti.

Toivon sinulle kaunista joulukuuta Rakas lukija. Seiso rohkeasti omilla jaloillasi ja tee valintasi omasta Valostasi käsin.

Enkelini kehoituksesta päätetään vuosi 2017 Kauneuteen. Päätetään elää Kauneudessa!

Jouluenkeliterveisin,

ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja
www.selestial.fi

 
Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net